خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت 256 موکب کرمانشاهی در اربعین

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 23 خرداد 1404 - 08:36
مدیر اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از فعالیت 256 موکب استان کرمانشاه در اربعین امسال خبر داد.
زائران،اشاره،يخ،كرمانشاه،استان،اربعين،اسكان،آمادگي،ارتش،قرار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، کاوس محمودی در جلسه ستاد اربعین استان که در استانداری برگزار شد با اشاره به سابقه درخشان استان کرمانشاه در حوزه خدمات‌رسانی به زائران، اظهار کرد: استان کرمانشاه از دیرباز در حوزه ارتباطات و خدمات‌رسانی به زائران فعال بوده و این روند همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به فعالیت 256 موکب استان کرمانشاه در اربعین امسال، افزود: از این تعداد، 26 موکب در کشور و مابقی در دو استان به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.
مدیر اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به حجم بالای خدمات ارائه شده در سال گذشته، گفت: سال گذشته 50 هزار قالب یخ و 20 میلیون بطری آب توزیع شد و امسال پیش‌بینی می‌شود این آمار 20 درصد افزایش یابد.
همچنین حدود 30 هزار قالب هم برای استفاده در موارد خاص پیش‌بینی شده است.
محمودی با اشاره به هماهنگی با استان‌های معین، افزود: امسال کار بزرگی انجام شده و هماهنگی با استان‌های معین ایلام، کرمانشاه و خوزستان در استان کرمانشاه دیده شده است تا بتوانیم تجهیزات و امکانات لازم را در زمان مناسب در اختیار زائران قرار دهیم.
وی با اشاره به تداخل در فعالیت دستگاه‌های مختلف در زمینه خدمات‌رسانی، گفت: در شهرستان کرمانشاه، خیلی از دستگاه‌ها در زمینه تأمین یخ فعالیت دارند اما به منظور جمع‌آوری آمار و برنامه‌ریزی باید اطلاعات کامل در اختیار استانداری فرار بگیرد.
محمودی با تاکید بر لزوم مدیریت منابع، افزود: ما باید در جریان موجودیت استان در بحث آب و خشکبار باشیم و اگر نیاز است، قطعا خرید انجام دهیم.
نباید بیش از حد خرید کنیم.
از مسئولین استانی درخواست داریم که این موضوع در جلسات استانی هم مد نظر قرار گیرد.
آمادگی کامل ارتش برای تامین یخ و اسکان زائران در اربعین
امیر سلیمان طاهری، در این جلسه با اشاره به اهمیت امنیت پارکینگ‌های زائران در جاده برکت، اظهار کرد: با توجه به استقرار یگان‌های ارتش در طول نوار مرزی، بخشی از این پارکینگ‌ها در منطقه قرمز ما قرار می‌گیرد و باید تلاش کنیم تا با ایجاد امنیت کامل، مشکلی برای زائران پیش نیاید.
وی با تاکید بر اینکه امنیت اولویت اصلی است، افزود: اگر امنیت خدشه‌دار شود، باعث می‌شود زائران کمتری به این مسیر بیایند.
لذا باید تلاش کنیم تا این پارکینگ‌ها در اولین فرصت حصارکشی شوند.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا با اشاره به آمادگی ارتش برای تأمین یخ مورد نیاز زائران، گفت: ما سه کارخانه یخ داریم که زیرساخت‌های لازم را دارند و آمادگی داریم روزانه 500 قالب یخ در اختیار مسئولین قرار دهیم تا بین زائران توزیع کنند.
البته برای توسعه این کار، نیاز به اعتبار بیشتری داریم.
طاهری با اشاره به خدمات ارائه شده در سال‌های گذشته، افزود: در سال گذشته برای جلوگیری از اذیت شدن زائران، حتی با بالگرد از پادگان ابوذر به خسروی یخ منتقل می‌کردیم.
وی با اشاره به ظرفیت اسکان ارتش، گفت: ما سه محل اسکان داریم و اکنون هم این آمادگی را داریم که در حد توانمان، اماکن اسکان را در اختیار زائران قرار دهیم.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا با اشاره به افزایش تعداد زائران مرز خسروی نسبت به سایر مرزها، بر آمادگی ارتش برای ارائه خدمات بیشتر تأکید کرد و گفت: ما آماده‌ایم تا خدمات بیشتری در بحث اسکان و رفع دغدغه‌های زائران ارائه دهیم.
طاهری با تأکید بر اهمیت تأمین برق پایدار کارخانه‌های یخ، از مسئولین خواست تا تدبیری اتخاذ شود که در ایام اربعین، برق این کارخانه‌ها قطع نشود تا شرمنده زائران نشویم.
انتهای پیام/