نجات حدود ۵۰۰۰ قطعه ماهی و انتقال به رودخانه سیمره
ایسنا
|
استانها
|
سه شنبه، 18 تیر 1398 - 12:34
رئیس اداره محیط زیست شهرستان رومشکان از نجات حدود ۵۰۰۰ قطعه ماهی و انتقال آنها به رودخانه سیمره خبر داد.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان رومشکان از نجات حدود ۵۰۰۰ قطعه ماهی و انتقال آنها به رودخانه سیمره خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد احمدی گفت: با عنایت به سیل سال جاری و طغیان رودخانه سیمره در شهرستان رومشکان و به دلیل بالا آمدن آب و جابهجا شدن مسیر رودخانه بیش از ۵۰۰۰ قطعه ماهی که در یک آبگیر مانده بودند.
وی ادامه داد: احتمال تلف شدن این ماهیها با توجه به گرمای هوا و تبخیر آب این آبگیر بسیار بالا بود.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان رو مشکان اضافه کرد: با حضور پرسنل اداره حفاظت محیط زیست و همکاری اعضا انجمنهای زیست محیطی حامیان طبیعت و مثلث زندگی، جمعآوری و در رودخانه سیمره رهاسازی شدند.
احمدی بیان کرد: با توجه به احتمال وجود موارد مشابه در حاشیه رود سیمره گشت و کنترل در حاشیه این رودخانه به صورت متناوب انجام میشود.
انتهای پیام