خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی برای برخورد با مجرمان در کرمان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1404 - 13:23
کرمان- دادستان کرمان گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی با هدف توسعه احساس امنیت و با محوریت برخورد با سارقان وعرضه کنندگان موادمخدر و مخلان نظم وامنیت طی ٩۶ ساعت گذشته در این استان اجرا شد.
نفر،كرمان،امنيت،برخورد،دستگاه،عمومي،اجتماعي،مخلان،سارقان،اتباع

کرمان- دادستان کرمان گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی با هدف توسعه احساس امنیت و با محوریت برخورد با سارقان وعرضه کنندگان موادمخدر و مخلان نظم وامنیت طی ٩۶ ساعت گذشته در این استان اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بخشی، با اشاره به کشف ۷۲۱ فقره سرقت و جمع‌آوری مستندات مربوط به آن و شناسایی و دستگیری ۳۷۷ نفر از سارقان و مال خران گفت: مأموران انتظامی کرمان موفق به کشف ۶۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه و همچنین انهدام ۵ باند سرقت منزل و احشام شدند.
وی با تأکید بر اجرای منظم و مستمر طرح‌های مقابله با هرگونه ناامنی، رفتارهای هنجار شکنانه و پاکسازی مناطق و محلات آلوده و جرم‌خیز، افزود: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، ۶۳۶ نفر از قاچاقچیان و خرده‌فروشان مواد مخدر شناسایی و دستگیر و ۸۰۱ نفر از معتادان متجاهر از سطح معابر و اماکن عمومی جمع‌آوری شدند.
وی مبارزه با پدیده‌های مجرمانه و ناهنجاری‌های اجتماعی که موجب تعرض به امنیت عمومی و سلامت اجتماعی می‌شود را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و اضافه کرد: در راستای مقابله با هنجارشکنان، ۴۸ نفر از اراذل و اوباش بازداشت شدند.
دادستان استان کرمان با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در زمینه برخورد با ورود غیرقانونی اتباع افزود: در طرح مذکور ۳ هزار و ۶۹ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز دستگیر و ۳۱ دستگاه خودروی حامل این افراد توقیف شد.
بخشی، در پایان تأکید کرد: برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی با قاطعیت ادامه دارد و اجرای چنین طرح‌هایی به‌صورت مستمر در دستور کار دستگاه قضائی و نیروهای انتظامی قرار دارد.