اجرای برنامه های ویژه برای کاهش آسیب های اجتماعی در دستور کار دولت است
ایلام - معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: اجرای برنامه های ویژه برای کاهش آسیب های اجتماعی در دستور کار دولت است.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده امروز پنجشنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۴ در نشست شورای اجتماعی شهرستان ملکشاهی با بیان اینکه موضوع آسیبهای اجتماعی در استان ایلام بهطور ویژه در دولت مطرح شده است، گفت: با تشکیل کارگروه ویژه با حضور متخصصان حوزه سلامت روان، اقدامات اساسی برای بررسی علل و راهکارهای کاهش آسیبها از جمله خودکشی آغاز شده است.
وی افزود: در گام نخست، اقدامات انجامگرفته و مطالعات گذشته بررسی خواهد شد تا موانع اجرایی طرحهای پیشین شناسایی و برطرف شوند.
همچنین تیمی متشکل از روانپزشکان برجسته کشور برای همکاری در این زمینه اعلام آمادگی کردهاند.
بهروزآذر یکی از اقدامات اولویتدار این کارگروه را توسعه زیرساختهای فرهنگی، هنری و ورزشی در منطقه عنوان کرد و گفت: در کنار این اقدامات، ظرفیتهایی مانند اشتغالزایی، بهویژه در حوزه مشاغل خانگی با تمرکز بر زنان، تقویت خواهد شد.
وی همچنین از حمایت دولت برای ارائه ضمانت بانکی به بانوان متقاضی تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد و تأکید کرد: در صورت نیاز، معاونت زنان ریاستجمهوری فرآیند تضمین بانکی را بر عهده خواهد گرفت تا مانعی برای فعالیت اقتصادی این بانوان وجود نداشته باشد.
معاون رئیسجمهور در ادامه، بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی، ایمنی جادهای و آموزش خانوادهها در حوزه پیشگیری از تصادفات تأکید کرد و گفت: پویشهای اجتماعی مانند "نه به تصادف" باید با همکاری همهجانبه مردم و نهادهای مدنی توسعه یابد.
بهروزآذر در پایان گفت: ایجاد ظرفیتهای اشتغال، تقویت زیرساختها و پیگیری سلامت روان، از اولویتهای جدی معاونت زنان در این منطقه خواهد بود و با همکاری نهادهای محلی دنبال خواهد شد.