هدف بعدی شرکت در مسابقات قهرمانی جهان است
نایب قهرمان ژیمناستیک آسیا، گفت: هدف بعدی ام شرکت در مسابقات قهرمانی جهان است که در فیلیپین برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، امیرمحمد رحمانی، عضو تیم ملی ژیمناستیک جوانان به تازگی با شرکت در مسابقات آسیایی موفق شد مقام نایب قهرمانی و مدال نقره این رقابتها در شاخه هنری رشته دارحلقه کسب کند، وی مشهدی است و از 4 سالگی ژیمناستیک را از سطح پایه آغاز کرده است.
وی پس از پایان مسابقات قهرمانی آسیا با استقبال ویژه محبوبه میرزایی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، سمیرا دانایی، سرپرست هیئتهای ژیمناستیک این استان و مشهد، اعضای این دو هیئت، ورزشکاران، مربیان و خانواده های آنها وارد مشهد شد.
این ورزشکار جوان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خصوص سطح رقابت تیم های حاضر در مسابقات قهرمانی آسیا، اظهار کرد: سطح این رقابتها بسیار بالا بود و ورزشکاران از کشورهای قدرتمندی همچون ژاپن، قزاقستان، ازبکستان و غیره در این مسابقات حضور داشتند.
رحمانی با اشاره به اینکه از 4 سالگی فعالیت در رشته ژیناستیک را آغاز کردم، ادامه داد: از سال 98 تاکنون عضو تیم ملی هستم.
نایب قهرمان مسابقات آسیایی ژیمناستیک با اشاره به اینکه 4 ماه قبل از اعزام به مسابقات آسیایی تمرینات فشرده تیم ملی آغاز شد، بیان کرد: بین 4 تا 6 ساعت تمرینات فشرده در مشهد و تهران داشتم و خوشحالم برای کشورم با کسب این مدال ارزشمند افتخار کسب کردم.
وی هدف بعدی خود را شرکت در مسابقات جهانی عنوان کرد و گفت: این رقابتها در فلیپین برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/282/