خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع7570 میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده در هرمزگان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1404 - 10:23
مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان از توزیع بیش از 7570 میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین شهرداری ها، دهیاری ها، فرمانداری ها، امور عشایر، سلامت، ورزش و شرکت های فناور در سال 1403 خبر داد که نسبت به سال قبل رشد 66 درصدی داشته است.
تومان،درصدي،توزيع،عوارض،امور،استان،هرمزگان

جعفر احسانی‌مهر، مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: در سال 1403 بیش از 7570 میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین نهادهای مختلف استان توزیع شده است که نسبت به سال 1402 رشد 66 درصدی را نشان می‌دهد.
وی با تشریح جزئیات توزیع این عوارض افزود: از این مبلغ، 2159 میلیارد و 858 میلیون تومان با رشد 56 درصدی به شهرداری بندرعباس و بیش از 2202 میلیارد تومان با رشد 75 درصدی به سایر شهرداری‌های استان اختصاص یافته است همچنین، 3097 میلیارد تومان با رشد 68 درصدی به دهیاری‌ها و بیش از 93 میلیارد تومان با رشد 55 درصدی به فرمانداری‌ها برای توزیع بین روستاهای فاقد دهیاری تخصیص داده شده است.
احسانی‌مهر ادامه داد: 17 میلیارد و 573 میلیون تومان با رشد 63 درصدی به امور عشایر، 286 میلیارد تومان با رشد 191 درصدی به بخش سلامت، 142 میلیارد و 270 میلیون تومان به بخش ورزش و 62 میلیارد و 712 میلیون تومان با رشد 78 درصدی به شرکت‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری اختصاص یافته است.
مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان با تأکید بر اهمیت نظارت بر هزینه‌کرد این مبالغ خاطرنشان کرد: با توزیع بیش از 3000 میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین دهیاری‌ها، انتظار می‌رود این منابع صرف عمران و آبادانی روستاها شود.
وی تاکید کرد: دستگاه‌های متولی باید بر نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات نظارت دقیق داشته باشند تا با توسعه روستاها، محرومیت‌زدایی در استان شتاب گیرد.
انتهای پیام/864/.