خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تنش میان گیوکرش و اسپورتینگ

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 22 خرداد 1404 - 10:22
مهاجم سوئدی تیم فوتبال اسپورتینگ لیسبون از مانع تراشی مدیران این باشگاه در مسیر انتقالش به تیمی دیگر، عصبانی است.
اسپورتينگ،ويكتور،يورو،باشگاه،فسخ،پرتغال،پيشنهادي،بازيكن،قرار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ویکتور گیوکرش که فصل اخیر با به ثمر رساندن 54 گل و ثبت 13 پاس گل در 52 بازی، فصل فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشت و ضمن کمک به این تیم برای کسب قهرمانی در رقابت‌های لیگ برتر پرتغال و جام حذفی این کشور، مورد توجه باشگاه‌های بزرگی همچون منچستریونایتد، آرسنال، یوونتوس و چلسی هم قرار گرفته است.
گفته می‌شود توافقی شفاهی بین این مهاجم سوئدی و مدیران باشگاه اسپورتینگ لیسبون وجود دارد که او بتواند در تابستان سال جاری در صورت دریافت پیشنهادی در حدود 70 میلیون یورو از این تیم جدا شود، این در حالی است که رقم فسخ قرارداد او 100 میلیون یوروست.
حالا خبر می‌رسد که رئیس باشگاه اسپورتینگ لیسبون زیر قول خود زده است و حاضر نیست با رقمی حدود 70 میلیون یورو این بازیکن 27 ساله را از دست بدهد.
فردریکو وارانداس رئیس باشگاه اسپورتینگ در گفت‌وگو با روزنامه «اُژوگو» پرتغال گفت: تهدید و باج‌گیری (از سوی مدیر برنامه‌های بازیکن) روی من جواب نمی‌دهد.
یک چیز را می‌توانم تضمین کنم و آنهم این است که ویکتور گیوکرش در ازای پیشنهادی 60 میلیون یورو به‌علاوه 10 میلیون یورو از جمع ما جدا نمی‌شود.
من هرگز چنین قولی به او نداده‌ام.
من تنها به این بازیکن گفته‌ام که اگر باشگاهی وی را بخواهد رقمی کمتر از رقم فسخ قراردادش را طلب خواهم کرد.
با این بازی که مدیر برنامه‌های ویکتور در پیش گرفته، اوضاع فقط بدتر می‌شود.
ویکتور یکی از بهترین فوتبالیست‌های تاریخ فوتبال پرتغال است، او یک حرفه‌ای تمام‌عیار است که تا به امروز هیچ پیشنهادی نداشته است و سه سال دیگر هم با ما قرارداد دارد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ در حال حاضر وضعیت پرتنشی بین ویکتور گیوکرش و اسپورتینگ برقرار است.
با وجود توافق قبلی بر سر مبلغ فسخ قرارداد که حدود 65 میلیون یورو به‌علاوه بند پاداش‌هاست، رئیس باشگاه اسپورتینگ برای موافقت با جدایی او روی مبلغ بالاتری اصرار دارد.
این مهاجم سوئدی از وضعیت موجود خشمگین است.
انتهای پیام/