خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 38 درصدی سرقت خودرو در قم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 خرداد 1404 - 09:56
فرمانده انتظامی استان قم از کاهش 36 درصدی آمار سرقت در سه ماه نخست سال جاری خبر داد و این موفقیت را نتیجه همکاری مردم، هم افزایی دستگاه های امنیتی و حمایت جدی دستگاه قضایی از طرح های انتظامی عنوان کرد.
قم،كاهش،انتظامي،امنيت،استان،فرمانده،سرقت،نقش،ميرحيدري

سردار محمدرضا میرحیدری، فرمانده انتظامی استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به نقش مردم و دستگاه‌های مختلف در ارتقای امنیت استان، گفت: همراهی مردم قم، شهرستان‌ها و روستاهای تابعه در تثبیت و ارتقای امنیت بسیار مؤثر بوده و در دو سال اخیر نتایج مطلوبی به همراه داشته است.
وی افزود: در سال 1402 نسبت به سال 1401 موفق شدیم به‌طور میانگین 16 درصد از جرایم را کاهش دهیم.
البته این کاهش در شاخص‌های مختلف متفاوت بوده؛ به‌عنوان مثال در سرقت از منازل شاهد کاهش 36 درصدی و در سرقت خودرو کاهش 38 درصدی بوده‌ایم.
فرمانده انتظامی قم با اشاره به تداوم روند کاهشی جرایم در سال جاری اظهار داشت: با گذشت حدود 80 روز از سال 1403، میزان سرقت‌ها در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 36 درصد کاهش داشته است که این روند، نتیجه همدلی و همکاری بین‌دستگاهی است.
میرحیدری نقش دستگاه قضایی، سپاه، بسیج و کمپ کرامت را در اجرای طرح‌های امنیتی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: دستگاه قضایی با حمایت قاطع از طرح‌های انتظامی، نقش مؤثری در تشدید برخورد با مجرمان ایفا کرد.
سپاه نیز در جمع‌آوری و بازپروری معتادان متجاهر به‌ویژه در کمپ کرامت همکاری نزدیکی با پلیس داشت.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات مؤثر، ایجاد سازوکار نظارتی با محوریت استانداری بود؛ به‌طوری‌که دستگاه‌هایی که در حوزه امنیت مسئول هستند و احیاناً در انجام وظایف خود کوتاهی کرده‌اند، در قرارگاه مقابله با سرقت مورد بازخواست قرار می‌گیرند و ملزم به پاسخگویی هستند.
فرمانده انتظامی قم در پایان خاطرنشان کرد: همه این اقدامات، در قالب کار مشترک بین نهادها و با محوریت پلیس دنبال می‌شود تا امنیت پایدار برای مردم شریف استان قم رقم بخورد.
انتهای پیام/