خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون حقوقی استقلال: اندونگ بازیکن ما محسوب می‌شود - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 18:12
معاون حقوقی باشگاه استقلال گفت: اندونگ بازیکن استقلال محسوب می شود و فصل آینده نیز در جمع بازیکنان این تیم حضور خواهد داشت.
استقلال،باشگاه،قرارداد،بازيكن،رسمي،مابين

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید مجتبی طباطبایی معاون حقوقی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه استقلال در واکنش به خبر منتشر شده در خصوص فسخ قرارداد اندونگ گفت: طبق قرارداد فی مابین، اندونگ بازیکن استقلال محسوب می‌شود و این بازیکن فصل آینده نیز در جمع بازیکنان استقلال حضور خواهد داشت.
معاون حقوقی باشگاه استقلال در ادامه توضیح داد: حسب بند 5 ماده 3 قرارداد اندونگ با باشگاه استقلال و نوتیس ارسالی باشگاه استقلال در تاریخ 18 مارس 2025 به او، قرارداد فی مابین میان این بازیکن و باشگاه استقلال به صورت خودکار با مبلغ معین تمدید شده و این بازیکن بر اساس قرارداد رسمی و قانونی همچنان بازیکن تحت قرارداد باشگاه استقلال به شمار می‌رود، لذا به هواداران محترم استقلال اطمینان خاطر می‌دهیم خبر منتشر شده صحت کافی ندارد.
طباطبایی در ادامه گفت: از هواداران محترم خواهشمندیم به منظور حفظ آرامش مجموعه باشگاه و حفظ تمرکز لازم در فرایند نقل و انتقالات به اخبار غیر رسمی به هیچ عنوان توجه نکنند و اخبار رسمی را از رسانه رسمی باشگاه دنبال کنند.
انتهای پیام/