خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دهه امامت و ولایت فرصتی برای تبیین ابعاد معرفتی غدیر است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 17:18
اراک_ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: دهه امامت۸ و ولایت، ظرفیت ارزشمندی برای بازخوانی جایگاه ولایت در نظام اسلامی و ترویج آموزه‌های نهج‌البلاغه دارد.
ولايت،غدير،استان،امامت،هماهنگي،اسلامي،گودرزي،راهپيمايي،عيد،ت ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام غلامرضا گودرزی ظهر چهارشنبه به مناسبت بزرگداشت دهه امامت و ولایت در جمع خبرنگاران، با اشاره به تقارن عید سعید قربان و عید غدیر، این ایام را فرصتی مغتنم برای پرداختن به مفهوم امامت و ولایت دانست و اظهار کرد: دهه امامت و ولایت، بهترین بستر برای بازخوانی فلسفه غدیر، تبیین جایگاه معرفتی ولایت و تأمل در ساختار حکومت اسلامی بر اساس آموزه‌های علوی است.
وی افزود: یکی از اهداف این دهه، معرفی ابعاد فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نهضت غدیر و تقویت شناخت عمومی نسبت به اندیشه‌های علوی و حاکمیت دینی است که در این مسیر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با ایفای نقش سیاستگذار و ناظر، هماهنگی میان دستگاه‌ها، گروه‌های مردمی و نهادهای فرهنگی را بر عهده دارد.
حجت‌الاسلام گودرزی تاکید کرد: فعالیت‌های دهه امامت و ولایت باید به دور از سطحی‌نگری و صرفاً جشن‌های ظاهری باشد و مفاهیم معرفتی و تربیتی در دل برنامه‌ها جای گیرد.
وی گفت: تمام ظرفیت‌ها بکارگیری شده با تقویت محتوای برنامه‌ها، وحدت رویه و انسجام در برگزاری مراسم را به‌وجود آورده و آنها را به ابزاری برای معرفی ویژگی‌های شخصیتی امیرالمؤمنین (ع) و مفاهیم بنیادین نهج‌البلاغه تبدیل کنیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: شعار محوری امسال با بهره‌گیری از توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص آموزش و ترویج نهج‌البلاغه، ترکیبی از دو مفهوم اصلی «شادی غدیر» و «حکمت نهج‌البلاغه» است که به ترتیب نماد سرور مؤمنانه و منشور عدالت، سیاست و معنویت در فرهنگ علوی‌اند.
حجت الاسلام گودرزی افزود: دهه‌ای که از عید قربان تا عید غدیر امتداد دارد، فرصتی مغتنم برای احیای معارف عمیق دینی و تاکید دوباره بر نقش ولایت در جلوگیری از انحراف تاریخی و دینی است.
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی به راهپیمایی جمعه خشم در حمایت از فلسطین
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: از عموم مردم این استان دعوت می‌شود تا پس از اقامه نماز جمعه، در تاریخ ۲۳ خرداد، در راهپیمایی 《جمعه خشم و انزجار》 شرکت کنند چرا که این راهپیمایی با هدف حمایت از ملت مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام گودرزی با اشاره به برگزاری ۱۸ راهپیمایی موضوعی در دو سال گذشته در استان، افزود: مردم این خطه همواره با حضور خود در صحنه‌های مختلف، پشتیبانی خالصانه‌ای از آرمان فلسطین داشته‌اند و این جمعه نیز فرصتی برای تکرار این همبستگی است.
وی از تمامی ظرفیت‌های فرهنگی، مردمی و اجرایی استان از جمله شهرداری کلانشهر اراک، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، هیئات مذهبی، نهادهای مردمی و بنیاد بین‌المللی غدیر دعوت کرد تا با هم‌افزایی و مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبیینی، بزرگداشت دهه امامت و ولایت را باشکوه‌تر از همیشه برگزار کنند.