خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش اهدای خون در میدان عاشورای کرمان همزمان با عید غدیر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 17:13
مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به تقارن عید غدیر خم با روز جهانی اهداکنندگان خون، از برگزاری پویش اهدای خون در کرمان همزمان با عید غدیر خبر داد.
خون،استان،كرمان،بيماران،اهداي،انتقال،روز،شكوهي،مديركل،اشاره، ...

ایرج شکوهی، مدیرکل انتقال خون استان کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به تقارن فرخنده عید سعید غدیر خم با روز جهانی اهداکنندگان خون، از همراهی مستمر و بی‌دریغ مردم شریف استان در تأمین خون مورد نیاز بیماران تقدیر کرد و از عموم مردم دعوت نمود در این ایام نیز همچون همیشه، با اهدای خون یاری‌گر جان بیماران باشند.
وی ضمن تبریک این مناسبت مبارک، از نقش‌آفرینی پررنگ مردم استان کرمان در فرآیند اهدای خون و نجات جان بیماران قدردانی کرد و گفت:مردم، در همه لحظات بحرانی در صحنه‌اند و در تمام بحران‌ها حامی جان بیماران بوده‌اند.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان، با اشاره به همراهی خالصانه و بی‌چشمداشت اهداکنندگان در طول سال گفت: هموطنان کرمانی در همه ایام از جمله شب‌های قدر، تاسوعا و عاشورا، همواره آماده کمک به بیماران بوده‌اند و نمونه بارز آن را در حادثه اخیر اسکله شهید رجایی شاهد بودیم که مردم با حضور داوطلبانه و صادقانه، نیازهای فوری را پاسخ دادند.
شکوهی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص این حادثه افزود: حضرت آقا در پیام تسلیت‌شان از مردم به عنوان مردمان پرِشَت یاد کردند، واژه‌ای ارزشمند که به‌درستی شایسته مردمی است که در بزنگاه‌ها، آماده ایثار و فداکاری هستند.
وضعیت ذخایر خون مطلوب است، اما نیاز به اهدای مستمر وجود دارد
مدیرکل انتقال خون کرمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ذخایر خونی استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و کمبودی احساس نمی‌شود، اما باید توجه داشت که برخی فرآورده‌های خونی مانند پلاکت تنها 3 روز قابلیت نگهداری دارند؛ از این رو، اهدای خون باید به‌صورت مستمر و منظم انجام گیرد.
وی با بیان اینکه بیماران زیادی در استان کرمان همچون بیماران تالاسمی، سرطانی و جراحی‌ها به خون نیاز دارند، تصریح کرد: تقاضای ما از مردم شریف استان این است که این عزیزان را تنها نگذارند چرا که نیاز به خون، همیشگی و پایدار است.
استقرار سامانه خون‌گیری سیار در میدان عاشورا
شکوهی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای روز عید غدیر گفت: در روز 24 خرداد که با تعطیلی سراسری ادارات نیز همراه است، یک اتوبوس سیار خون‌گیری در میدان عاشورای کرمان مستقر خواهد بود تا شهروندان بتوانند با حضور در این مکان، در این کار خداپسندانه مشارکت کنند.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان، افزود: همچنین، کلیه پایگاه‌های انتقال خون در سطح استان در روز عید غدیر فعال و آماده ارائه خدمات خواهند بود.
اهدای خون؛ عادت نیکویی برای زندگی
در پایان، شکوهی ضمن آرزوی سلامتی برای همه اهداکنندگان خون، گفت: اهدای خون، عملی خیرخواهانه است که به‌مرور به یک عادت نیکو در سبک زندگی بسیاری از هم‌استانی‌ها تبدیل شده است.
امیدوارم این فرهنگ روزبه‌روز توسعه یابد و بتوانیم همچنان به نیازمندان خون کمک کنیم.
انتهای پیام/511/