خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعاهای نماینده آمریکا در شورای حکام علیه ایران

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 16:46
نماینده آمریکا در نشست امروز شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی بار دیگر بدون بیان عدم پایبندی آمریکا به تعهدات خود، ادعاهایی را درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران بیان کرد.
ايران،آمريكا،آژانس،مديركل،مدعي،نماينده،غيرنظامي،اورانيوم،حكام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هاوارد سولومون، نماینده موقت آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست امروز شورای حکام در بیانیه‌ای با تکرار ادعای آمریکا درباره برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران مدعی شد: گزارش مدیرکل به روشنی نشان می‌دهد که ایران بدون هیچ توجیه معتبر غیرنظامی، به سرعت بخشیدن به فعالیت‌های هسته‌ای خود ادامه می‌دهد و اقداماتی انجام می‌دهد که نگرانی‌ها را در مورد نیات واقعی آن عمیق‌تر می‌کند.
نماینده آمریکا همچنین ادعا کرد: ایران تنها کشور در جهان است که اورانیوم غنی‌شده تا 60 درصد تولید می‌کند و سلاح هسته‌ای ندارد، اقدامی که هیچ کاربرد غیرنظامی معتبری ندارد.
مدیرکل تأکید می‌کند که انباشت سریع اورانیوم با غنای بالا توسط ایران نگرانی جدی است که آژانس نمی‌تواند با توجه به پیامدهای احتمالی اشاعه، آن را نادیده بگیرد.
این ادعای سیاسی در حالی مطرح می‌شود که طبق معاهده پادمان و ان‌پی‌تی اعضا هیچ منعی برای غنی‌سازی ندارند و شخص رافائل گروسی، مدیرکل آژانس نیز در نشست خبری خود در افتتاحیه نشست شورای حکام در پاسخ به سوالی درباره غنی‌سازی 60 درصدی ایران بیان کرد که غنی‌سازی ممنوع نیست.
نماینده آمریکا همچنین بدون اشاره به تناقضات این کشور در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مدعی شد: ایالات متحده با حسن نیت در حال مذاکره برای دستیابی به توافقی است که به ما اجازه می‌دهد با اطمینان آنچه را که رئیس جمهور ترامپ بارها گفته است، بگوییم: «ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت».
وی مدعی شد: این مسیر رو به جلو با توقف فعالیت‌های هسته‌ای تشدیدکننده ایران، انجام تعهدات پادمانی خود و اجازه دادن به آژانس برای ارائه اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای‌اش آغاز می‌شود.
انتهای پیام/