خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی کار احداث پایگاه نظامی در جنوب سوریه را آغاز کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 16:29
ارتش رژیم صهیونیستی در راستای احداث پایگاه نظامی بزرگی در سوریه، عملیات گسترده‌ای را در منطقه جنگلی استان قنیطره واقع در جنوب سوریه آغاز کرد.
سوريه،صهيونيستي،رژيم،نظامي،قنيطره،ارتش،كنترل،منابع،مناطق،ساخ ...

به گزارش مشرق، به گفته برخی منابع محلی در استان قنیطره، اطلاعات موجود حاکی از این است که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است هدف از عملیات مسطح‌سازی و خاک‌برداری که در این منطقه انجام می‌دهد، افزایش دامنه دید و بهبود نظارت در منطقه‌ای است که به دلیل پوشش گیاهی انبوه، عملیات رصد زمینی در آن دشوار است.
به گفته منابع یاد شده، ارتش رژیم صهیونیستی در حال انتقال بلوک‌های بتنی بزرگ و برخی تجهیزات دیگر به این منطقه برای ساخت پایگاه نظامی جدید است.
به گزارش سایت «ارم نیوز»، این منابع گفتند: منطقه‌ای که عملیات خاک‌برداری در آن انجام می‌شود در حومه شمالی قنیطره واقع است که ارتش اسرائیل دسامبر گذشته کنترل آن را به دست گرفت.
شبکه خبری «المیادین» نیز به نقل از برخی منابع محلی اعلام کرد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی در روستای «القحطانیه» در حومه قنیطره نفوذ کرده و همزمان با تیراندازی هوایی در میان خانه‌ها و خیابان‌های این روستا مستقر شدند.
به گفته این منابع، نیروهای اشغالگر با استفاده از بلندگو از ساکنان روستا خواستند در خانه‌ها بمانند و از آنها خارج نشوند.
رژیم صهیونیستی از زمانی که «ابومحمد الجولانی» ملقب به «احمد الشرع» سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام قدرت را در سوریه به دست گرفته، به بهانه جلوگیری از هرگونه حمله از سوریه، کار ایجاد و ساخت پایگاه‌های نظامی و برج‌های مراقبت و حفر خندق در بخش‌هایی از خاک سوریه که آنها را اشغال کرده، آغاز کرده است.
همچنین جنگنده‌های آن صدها حمله علیه پایگاه‌های نظامی سوریه در استان‌های مختلف آن اجرا کردند که به تخریب تقریبا کامل توانمندی‌های نظامی دولت سابق سوریه منجر شد.
این عملیات‌ها همسو با طرح‌های رژیم صهیونیستی برای گسترش کنترل خود بر استان‌های جنوبی سوریه اجرا می‌شوند و در حال حاضر این رژیم ۶۶۵ کیلومتر مربع از خاک سوریه را به اشغال خود درآورده است.
ارتش رژیم صهیونیستی بعد از کنترل بر شهرها و روستاهای متعدد در جنوب سوریه، کنترل خود بر این مناطق را با ساخت پایگاه‌های نظامی که تعداد آنها از دسامبر گذشته از ۱۵ عدد فراتر رفته، تقویت می‌کند.
همزمان خودروهای گشتی اشغالگران به یورش‌های خود به مناطق اشغالی جنوب سوریه ادامه داده و عملیات‌های بازرسی و تفتیش خانه‌های شهروندان سوری را برای کشف اسلحه انجام می‌دهند و معمولا در این عملیات‌ها تعدادی را بازداشت می‌کنند.
ارتش رژیم صهیونیستی تعدادی از روستاهایی را که به کنترل درآورده، به مناطق نظامی تبدیل کرده و مانع ورود شهروندان سوری به آنها می‌شود، این امر موجب آوارگی تعداد زیادی از سوری‌ها به سایر مناطق شده است.
علاوه بر اینها رژیم صهیونیستی یک فرودگاه ویژه بالگرد در فاصله ۳۰ کیلومتری دمشق و در شهر قطنا در حومه شمالی قنیطره ساخته است.
ساخت این فرودگاه بر خطراتی که سوریه را تهدید می‌کنند، افزوده و به منزله تهدید نظامی آشکاری برای دمشق است که کاملا در برابر رادارهای اسرائیلی نصب شده در شهر قنیطره آسیب‌پذیر شده است.