خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های دهه امامت و ولایت در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 15:53
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد مهم ترین برنامه های دهه امامت و ولایت در این استان را تشریح کرد.
ولايت،اسلامي،غدير،امامت،جامعه،تبليغات،هماهنگي،شوراي،رئيس،خاض ...

گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد خاضع، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک این ایام خجسته، ولایت را همچون ستون خیمه، نخ پیوند دهنده امت اسلامی دانست.
وی با اشاره به اهمیت ولایت و کرامت در دین اسلام افزود: ولایت، قلب پیوند دهنده امت اسلامی است و ایمان، عبادات، جهاد و اخلاق، همگی با این پیوند معنا می‌یابند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، جایگاه امام در جامعه اسلامی را ارزشمند توصیف کرد و گفت: خداوند متعال، امامت را عاملی برای جلوگیری از پراکندگی و از هم گسیختگی جامعه قرار داده، امام در جامعه اسلامی وحدت و نظام می‌بخشد و مانع از پراکندگی فکری و عملی می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه ولایت فقیه تداوم واقعی غدیر است، اظهار داشت: همان‌طور که غدیر تداوم نبوت و زمینه‌ساز ظهور است، هر کسی که عالم و عادل بوده و در خط ولایت فقیه نباشد در خط غدیر نیست.
خاضع دهه امامت و ولایت را فرصتی ارزشمند برای بازخوانی جایگاه امامت در اندیشه اسلامی، نقش امام در انسجام اجتماعی، پیوند دین و جامعه، و تبیین فلسفه امامت دانست.
وی افزود: محور برنامه‌های این دهه باید تقویت معرفت دینی، گسترش فرهنگ ولایی و انسجام اجتماعی باشد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شعار سال 1404 و زمان میهمانی کیلومتری غدیر در یاسوج، گفت: شعار محوری دهه امامت و ولایت امسال، «شادی غدیر در پرتو نهج‌البلاغه» است و به همین مناسبت، روز شنبه 24 خردادماه، میهمانی کیلومتری عید غدیر از ساعت 8 صبح تا 10 شب در خیابان طالقانی یاسوج برگزار می‌شود.
وی این برنامه را یکی از جلوه‌های خودجوش مردمی در مسیر ولایت و امامت و نشان‌دهنده عشق و ارادت مردم به امامت و ولایت دانست.
خاضع ضعف امام‌شناسی را یکی از مشکلات جامعه برشمرد و تأکید کرد: باید برنامه‌های فرهنگی و دینی را گسترش دهیم تا با شناخت صحیح امام و تبعیت از تعالیم دینی و اسلامی، مشکلات جامعه را حل کنیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به تشریح مهم‌ترین برنامه‌های دهه امامت و ولایت پرداخت و گفت: این برنامه‌ها شامل روضه‌های پذیرایی، غرفه‌های فرهنگی، نشست‌های تخصصی امام‌شناسی، سرکشی از خانواده‌های شهدا، نمایشگاه میهمانی کیلومتری غدیر، برنامه‌های شاد و پیمانی، محافل انس با قرآن، اجرای سرودهای متعدد در زمینه امامت و ولایت، مسابقات کتابخوانی و حلقه‌های نهج‌البلاغه خوانی است.
خاضع یادآور شد: شب شعر آیینی، برنامه‌های معرفتی، نورافشانی در شب عید غدیر، خدمات جهادی پزشکی (به‌ویژه در مناطق محروم)، مسابقه عکس با عنوان «سیره‌های شاد غدیری»، همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی، کمک‌های مؤمنانه و اهدای بسته‌های معیشتی به فقرا و نیازمندان، مسابقه کلیپ و پوستر جشن‌های غدیری، همایش‌های غدیری در مناسبت‌های ورزشی، مسابقات ورزشی، ایستگاه‌های جمع‌آوری نذورات، نمایش مباحثه، کارگاه‌های ولایت‌شناسی و مسابقات نقاشی و عکاسی نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در این ایام برگزاری مراسم ذکر و دعاخوانی و بیان واقعه غدیر، نشست‌های علمی با موضوع امام‌شناسی، بازسازی واقعه غدیر، رویداد ملی و سراسری «کوچه‌های علوی»، ایستگاه‌های صلواتی در محلات و مساجد، راه‌اندازی گروه آزادسازی زندانیان غیرعمد، اختصاص سخنرانان قبل از خطبه‌های نماز جمعه، برنامه‌های تبلیغاتی و آموزشی در مدارس و مراکز مرتبط، و فضاسازی و تبلیغات محیطی در سطح فضای مجازی، رسانه‌ها، خیابان‌ها و معابر در سراسر استان را خواهیم داشت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در پایان با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات جامعه ناشی از دوری از فرهنگ اهل‌بیت (ع) است، از تلاش‌ها و همکاری ادارات، نهادها، خبرنگاران و اصحاب رسانه استان تقدیر کرد.
انتهای پیام/