خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر عملیاتی شدن برنامه‌های صرفه‌جویی مصرف انرژی در قم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 14:29
قم- استاندار قم گفت: اجرای عملیاتی برنامه‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی با مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی باید از همین امروز آغاز شود تا الگویی قابل‌تعمیم به سایر استان‌ها شکل گیرد.
مصرف،قم،تأكيد،انرژي،مشاركت،طرح،اقناع،استاندار،الگوي

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر بهنام‌جو در جلسه کمیته مدیریت مصرف انرژی استان با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های عملی و مردمی در حوزه کاهش مصرف انرژی افزود: مهم این است که کاری را که آغاز می‌کنیم، با جدیت دنبال نمائیم و به نتیجه برسانیم، اگر به نتیجه رسید، مردم نیز به ما اعتماد می‌کنند که سرمایه بزرگی است.
وی با تأکید بر اهمیت پشتوانه مردمی برای اجرای این طرح، اظهار کرد: هر اقدامی بدون مشارکت مردم محکوم به شکست است، بنابراین، ابتدا باید خانواده‌ها را اقناع کنیم که کاهش مصرف، به نفع خودشان و جامعه است، این آگاهی‌بخشی باید علمی، مهندسی و با زبان ساده و قابل فهم انجام شود.
استاندار قم از نهادهایی مانند نظام مهندسی برق، بسیج، هلال احمر و دیگر دستگاه‌های اجرایی خواست تا در قالب گروه‌های تخصصی وارد میدان شوند و با حضور در محلات و منازل، آگاهی‌بخشی را به صورت چهره‌به‌چهره انجام دهند.
وی همچنین بر لزوم طراحی مشوق‌ها و پاداش‌های ملموس برای خانواده‌هایی که الگوی مصرف خود را اصلاح می‌کنند تأکید کرد و گفت: می‌توانیم در قالب جوایز، خدمات ویژه یا تخفیفات، مردم را تشویق به مشارکت کنیم.
وی تأکید کرد: بانوان در منزل نقش اصلی در مدیریت مصرف خانوار دارند، بنابراین آموزش و اقناع آنان از اهمیت بالایی برخوردار است، مشارکت بانوان بسیجی و مهندسین برق در این طرح می‌تواند تأثیرگذار باشد.
استاندار قم در پایان افزود: اگر بتوانیم این طرح را در قم با موفقیت اجرا کنیم، این تجربه می‌تواند به عنوان یک الگوی ملی به سایر نقاط کشور نیز تعمیم یابد و گامی مؤثر در راستای نجات اقتصاد انرژی ایران باشد.