خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج ۵۰۲ میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی از بازار سرمایه

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 14:29
کارشناس بازار سرمایه گفت: حجم معاملات امروز به ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم با ارزش معاملاتی ۵.۱۹۳۸ میلیارد تومان رسید.
بازار،تومان،واحد،آسايش،پول،كاهش،درصد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه، در تحلیل امروز بازار گفت: شاخص کل بورس امروز با کاهش ۳۶۴۸ واحد و معادل ۱۲ صدم درصد به رقم ۲ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۶۶ واحد رسید.
همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۶ درصدی و ۵۷۸ واحد کاهش به ۹۲۳۶۸۶ واحد رسید.
آسایش افزود: حجم معاملات امروز به ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم با ارزش معاملاتی ۵.۱۹۳۸ میلیارد تومان رسید.
سرانه خرید نیز ۴۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۴۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود.
در این روز شاهد خروج ۵۰۲ میلیارد تومان پول از اشخاص حقیقی از بازار بودیم.
او همچنین به وضعیت نماد‌ها اشاره کرد و گفت: ۴۴ درصد از بازار با ۳۶۴ نماد مثبت و ۵۶ درصد با ۴۶۵ نماد منفی به کار خود پایان دادند.
بیشترین ورود پول به بخش فلزات اساسی با ۳۴ میلیارد تومان و بیشترین خروج پول به صنعت دارویی با ۶۱ میلیارد تومان مربوط می‌شود.
آسایش در ادامه اظهار کرد: تحولات اخیر در زمینه واگذاری خودرو و افزایش قیمت‌ها، به همراه مباحث مربوط به روابط خارجی، باعث ایجاد هیجان در بازار شده است.
اگرچه در ابتدای روز بازار بهتری داشتیم، اما عرضه‌های سنگین در چندین نوبت منجر به حرکت بیشتر بازار به سمت منفی شد.
این کارشناس بازار سرمایه توصیه کرد که سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری به تحلیل بازار بپردازند و تحولات اقتصادی را به دقت دنبال کنند.