خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدالت آموزشی و تربیت معلم اولویت دولت است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 13:53
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه مدرسه سازی تنها بخشی از تحول و نهضت در آموزش و پرورش است، گفت: رویکرد رئیس جمهور، آموزش و پرورش را به کانون توجه ملی تبدیل کرده و عدالت آموزشی و تربیت معلم به عنوان اولویت دولت است.
آموزش،پرورش،تحول،جمهور،توجه،رئيس،كشور،بوشهر،نهضت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور ظهر امروز در بیست و هفتمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان بوشهر با قدردانی از نیکوکاران و خیرین مدرسه‌ساز استان بوشهر گفت: اساس تحول در کشور مدرسه و آموزش است چراکه این موارد این حوزه بسیار موثر هستند.
وی با اشاره به اینکه استاندار بوشهر با تجربه معلمی نقش مهمی در تحول آموزش و پرورش دارد، خاطرنشان کرد: بدون شک تحول مهمی در عرصه آموزش و پرورش بر اساس توجه ویژه رئیس جمهور به این حوزه دارد خواهد شد.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه رویکرد رئیس جمهور تحول در آموزش و پرورش است اضافه کرد: در این راستا نهضت توسعه عدالت آموزشی مورد تأکید رئیس جمهور یک فرصت مهمی برای ایران اسلامی است چراکه در ادوار مختلف تاریخی جایی ثبت نشده که رئیس جمهور توجه ویژه و قاطع بر روی آموزش و پرورش داشته باشد که یک بخش آن مدرسه‌سازی است و بخش بزرگتر آن تمرکز دادن مسئولان و آحاد مختلف مردم به سمت آموزش و پرورش است.
آموزش و پرورش در تمام این سال‌ها رو به تحول ارتقا نبوده بلکه در زمینه‌هایی هم تنزل داشته است.
وی با بیان اینکه اکنون توجه به زیرساخت آموزش و پرورش به ویژه در تربیت معلم و عدالت آموزشی ارتقا یافته است، گفت: باید جذابترین و شاداب‌ترین ساختمان‌ها و بهترین محوطه‌ها و فضای فیزیکی با نشاط مربوط مدارس باشد این موارد بسیار مهم است ولی تمرکز رئیس جمهور بر موضوع آموزش و پرورش یک فرصت تاریخی برای فرهنگ و هویت ایران و آموزش و پرورش است که معلمان از کف مدرسه تا وزارت آموزش و پرورش باید قدردان باشند و به آن بپردازند.
زینی‌وند اضافه کرد: رئیس جمهور دارند آموزش و پرورش را به‌عنوان کانون توجه همه مردم تبدیل می‌کند که این مهم بزرگترین رخداد فرهنگی و هویتی در این مقطع ایران اسلامی محسوب می‌شود.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه مدرسه‌سازی تنها بخشی از تحول و نهضت در آموزش و پرورش است، گفت: رویکرد رئیس‌جمهور، آموزش و پرورش را به کانون توجه ملی تبدیل کرده و عدالت آموزشی و تربیت معلم به‌عنوان اولویت دولت است.
زینی‌وند با قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز تصریح کرد: امید می‌رود در این نهضت همه جانبه ابتدا توجه به فضای فیزیکی مدارس و سپس تحول در آموزش و ساخت آینده کشور با آموزش یک نسل دانش‌آموز تربیت یافته و مسئولیت‌پذیر و حرفه‌آموز در تاریخ آموزش و پرورش مواجه شویم.
انتهای پیام/