خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستاوردهای طرح ارتقا امنیت اجتماعی اقتدار 2 در کرمان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 13:13
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به دستاوردهای طرح ارتقا امنیت اجتماعی اقتدار 2 در کرمان گفت: جایی برای اراذل و اوباش در استان کرمان وجود ندارد.
كرمان،استان،طرح،دستگير،كشف،اجراي،نفر،اراذل،اوباش،مخدر،انتظام ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار جلیل موقوفه‌‌ای صبح امروز در آیین نمایش دستاوردهای طرح ارتقا امنیت اجتماعی اقتدار 2 در کرمان با گرامیداشت دهه امامت و ولایت اظهار داشت: فرماندهی انتظامی استان کرمان در اجرای ارتقای امنیت و برخورد با اراذل و اوباش و فروشندگان مواد مخدر دومین مرحله از طرح اقتدار را با قدرت ظرف مدت چهار روز اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه در این طرح همه بخش‌های پلیس حضور فعال داشتند و با همکاری دستگاه قضا اقدامات خوب و موثری انجام شد، افزود: در اجرای این طرح 377 نفر سارق دستگیر و 721 فقره سرقت کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کرمان، به کشف 60 مورد خودرو و موتورسیکلت سرقتی، 183 قبضه سلاح جنگی و شکاری و 220 سلاح سرد و دستگیری 21 نفر اشاره کرد و افزود: در این طرح مقدار 495 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و 91 قاچاقچی و بیش از 500 نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.
موقوفه‌‌ای از دستگیری 48 نفر از اراذل و اوباش در سطح استان خبر داد و افزود: 3200 نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز نیز در مدت چهار روز اجرای طرح دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه 187 مورد عتیقه جات کشف و تعدادی قاچاقچی در این رابطه دستگیر شدند، گفت: طی اجرای این طرح 30 میلیارد تومان کالای قاچاق نیز کشف شده است.
فرمانده انتظامی استان کرمان ادامه داد: طی اجرای این طرح 50 خودرو که با تغییر سیستم فنی خود و ایجاد آلودگی صوتی برای مردم مزاحمت ایجاد می‌کردند نیز دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شده است.
وی با بیان اینکه پلیس در برخورد با عوامل ناامنی در استان با هیچکس مماشات ندارد، افزود: در برنامه است که تا پایان سال فردی به نام اراذل و اوباش در استان کرمان نداشته باشیم؛ جایی برای اراذل و اوباش در استان کرمان وجود ندارد و پلیس با این افراد برخورد قاطع خواهد داشت.
موقوفه‌ای ادامه داد: عمده جرایم استان کرمان در بحث سرقت‌ها، در حوزه سرقت‌های خرد است که معمولاً از قطعات داخلی خودرو انجام می‌شود که مردم می‌توانند با اقدامات پیشگیرانه از وقوع این سرقت‌ها جلوگیری کنند.
انتهای پیام/511/