خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه خیریه‌های فلسطینی اعمال کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 12:05
وزارت خزانه‌داری ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه پنج فرد و پنج نهاد در خاورمیانه، آفریقا و اروپا اعمال کرد و آنها را به حمایت مالی از حماس تحت پوشش کارهای بشردوستانه در نوار غزه و سایر نقاط جهان متهم کرد.
خيريه،وزارت،مستقر،مدعي،موسسه

به گزارش مشرق، این تحریم‌ها شامل انجمن خیریه «الوئام» مستقر در غزه و «محمد سامی محمد ابو مرعی»، مدیر این انجمن می‌شود که وزارت خزانه‌داری ایالات متحده مدعی است تحت کنترل حماس است.
روزنامه القدس العربی نوشت وزارت‌ خزانه‌داری آمریکا همچنین موسسه خیریه «فلسطین وکیفی» (Palestine Vakıfı) مستقر در ترکیه را به همراه رئیس آن، «زکی عبدالله ابراهیم عرعراوی» تحریم کرد و سازمان‌های خیریه در الجزایر، هلند و ایتالیا را هم به فهرست تحریم‌هایش افزود.
وزارت خزانه‌داری همچنین تحریم‌هایی را علیه یک موسسه خیریه دیگر که مدعی است با جبهه مردمی برای آزادی فلسطین مرتبط است، اعمال کرد.
اما نام آن را در بیانیه اولیه فاش نکرد.
وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه رسمی منتشر شده خود، دلیل این اقدام را بخشی از تلاش‌ها برای «قطع منابع مالی گروه‌های مسلح» عنوان کرد.