خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 11:46
نخست وزیر رژیم صهیونیستی به‌دنبال تلاش برای جلوگیری از حمایت احزاب «حریدی» از انحلال پارلمان این رژیم است.
نتانياهو،صهيونيستي،رژيم،كنست،انحلال،احزاب

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، روزنامه عبری زبان «یسرائیل هیوم» به نقل از برخی منابع گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی فشارهای گسترده‌ای را بر احزاب حریدی وارد کرده تا آن‌ها را از حمایت از طرح انحلال کنست منصرف کند.
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که لایحه انحلال کنست امروز برای بررسی اولیه ارائه خواهد شد، زیرا انتظار می‌رود احزاب اصلی مخالفت خود را در این باره اعلام کنند.
این رسانه‌ها افزودند که نتانیاهو در تلاش است تا این موضوع را مسکوت بگذارد تا زمان بیشتری بخرد.
این منابع همچنین فاش کردند که نتانیاهو به شماری از مقامات این رژیم گفته است که بدون پیروزی در نوار غزه، ائتلاف حزب لیکود و راست‌گرایان در انتخابات پیش‌رو چیزی برای ارائه به رأی‌دهندگان نخواهد داشت.
این اظهارات در حالی بیان می‌شود که بحران‌های سیاسی و نظامی، از جمله قانون معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی و ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف جنگ، آینده کابینه صهیونیستی نتانیاهو را با چالش‌های جدی مواجه کرده و احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام را افزایش داده است.