فعالیت 36 اکیپ در برخورد با مشترکان پرمصرف برق تجاری
مدیرعامل توزیع برق استان اردبیل، گفت: 36 اکیپ عملیاتی در استان اردبیل از امروز با مراجعه به واحدهای پرمصرف در بخش تجاری سعی می کنند تا به حفظ و پایداری شبکه کمک کنند.

ناصر عبداللهیان، مدیرعامل توزیع برق استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان با هدف افزایش پایداری شبکه اقدامات جهادی متعددی را با فرهنگسازی عمومی آغاز کرده تا به تعدیل مصرف برق کمک شود.
وی افزود: مانور عملیاتی امروز با همراهی 36 اکیپ و فعالیت 120 نفر آغاز شد تا با مراجعه به واحدهای تجاری با مصرف غیرمتعارف، جلوی این مصارف گرفته شود.
مدیرعامل توزیع برق استان اردبیل تصریح کرد: در کنار تذکر و همچنین نصب برچسبهای کنترل مصرف برق در این واحدهای تجاری، امیدواریم هموطنان در صورت مشاهده واحدهای تجاری و خانگی پرمصرف آن را از طریق سامانه 30006121 گزارش کنند.
عبداللهیان گفت: از هم استانیها انتظار داریم تا مصارف خود را به ویژه در ایام پیک بار مصرف تعدیل کرده و به پایداری شبکه کمک کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه 30005121 نیز برای اعلام فعالیت ماینرهای غیرمجاز و همچنین مشترکان غیرمجاز تعریف شده تا از این طریق اطلاعات جمعآوری شده و نسبت به قطع برق و جلوگیری از فعالیت آنها اقدامات قانونی انجام شود.
مدیرعامل توزیع برق استان اردبیل اضافه کرد: تمام تلاش ما در قالب این مانورهای استانی بر این است تا در فصل تابستان که با پیک بار بسیار زیاد روبهرو هستیم، مصرف برق تعدیل شده و شاهد قطعی برق در واحدهای تجاری، خانگی و صنعتی نباشیم.
عبداللهیان بیان کرد: مانور مقابله با بد مصرفی اصناف از امروز آغاز شده و در همه شهرستانها با مراجعه به واحدهای صنفی پرمصرف نظیر لوسترفروشیها، میوهفروشیها، کبابفروشیها، بستنیفروشیها و سایر صنوف جلوی مصارف غیرمتعارف آنها گرفته شده و از بستن ریسه و نورانی شدن فضای تجاری جلوگیری شود.
مدیرعامل توزیع برق استان اردبیل یادآور شد: شهرداری اردبیل نیز قول مساعد داده تا بعد از ایام عید غدیر خم و در آستانه ماه محرم و صفر چراغانی شهر را به حداقل رسانده و شرایط بهینه مصرف کردن را به شکل مناسب و مطلوب فراهم آورد.
انتهای پیام/131/