خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی در زمین، پرداخت در اداره مالیات!

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 21 خرداد 1404 - 09:52
کارلوس آلکاراس پس از قهرمانی در رولان گاروس 2025 باید بیش از 40 درصد از جایزه اش را به عنوان مالیات در فرانسه و اسپانیا پرداخت کند.
ماليات،يورو،جايزه،فرانسه،مشمول

به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام روزنامه اقتصادی ال‌اکونومیستا کارلوس آلکاراس تنیسور اسپانیایی، قهرمان پنج دوره گرنداسلم و نفر دوم رنکینگ جهانی پس از قهرمانی در مسابقات آزاد فرانسه 2025 (رولان‌گاروس) باید یک میلیون و 40 هزار و 936 یورو از جایزه خود معادل 40.8 درصد آن را بابت مالیات پرداخت کند.
بر اساس این گزارش؛ جایزه 2.55 میلیون یورویی آلکاراس مشمول مالیات هم در فرانسه و هم در اسپانیا خواهد بود و مجموع مالیات پرداختی او می‌تواند به بیش از یک میلیون یورو برسد.
آلکاراس باید در فرانسه 15 درصد از جایزه خود را به‌‌عنوان مالیات پرداخت کند، رقمی که معادل 382 هزار و 500 یورو برآورد شده است.
در اسپانیا نیز بخش دیگری از این مبلغ با احتساب به‌‌عنوان درآمد حرفه‌ای مشمول مالیات خواهد شد.
البته بخشی از هزینه‌ها مانند اقامت، حقوق کادر فنی و سایر مخارج حرفه‌ای از مبلغ کل کسر می‌شود.
انتهای پیام/