خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آشنایی با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو + اینفوگرافی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 11:41
دامداران و کشاورزان، کارگران کشتارگاه ها، دامپزشکان و کارکنان بهداشتی و درمانی، بیشتر در معرض خطر ابتلا به تب کریمه کنگو هستند.
ويروس،بيماري،گراد،كنگو،كنده

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده تب دار مشترک بین انسان و حیوان است که به وسیله کنه به انسان و دام منتقل می‌شود؛ این بیماری در آسیا، اروپا و آفریقا بیشتر از سایر مناطق است و در خاورمیانه نیز وجود دارد.
اصولا عامل ایجاد کنده ویروس می‌تواند در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد از بین برود؛ بنابراین پختن گوشت یا پاستوریزه کردن شیر که یکی از از عناصر انتقال است، می‌تواند باعث از بین رفتن ویروس شود.
برای پیشگیری از انتقال بیماری حتما از مراکز بهداشتی و دارای مجوز گوشت تهیه کنید؛ دامداران از تماس مستقیم با حیوانات اجتناب کنند و از دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.
انتهای پیام/
عامل ایجاد کنده ویروس کنگو در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد