خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متخلفان انتشار سوالات امتحانات نهایی مدارس با احکام سنگین مجازات شدند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 20:06
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی بی اخلاقی‌ها و شایعات فضای مجازی در خصوص انتشار سئوالات پیش از آزمون‌ها، اظهار کرد: متخلفان از سوی حراست شناسایی شدند.
تصحيح،امتحانات،كاظمي،اوراق،سئوالات،آزمون،پرورش،اشاره،آموزش

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا کاظمی امروز سه‌شنبه (۲۰ خرداد) در جلسه ستاد عالی آزمون‌ها که با حضور معاونان، مدیران ستادی و استانی به صورت حضوری و برخط برگزار شد، تصریح کرد: به قطع و یقین اعلام می‌کنم برگه سئوالات پیش از شروع آزمون منتشر نشده است که البته مواردی هم وجود داشت که ساعتی پس از شروع آزمون، سئوالات منتشر شد که این موضوع هم پیگیری و با متخلفان برخورد شده است.
کاظمی تصریح کرد: انتشار سئوالات پس از برگزاری آزمون نیز هیچ مشکلی را در زمینه صحت و سلامت روند برگزاری امتحانات ایجاد نکرده است.
وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: این افراد باید با دریافت احکام سنگین، مجازات شده و حتی به حالت تعلیق درآیند تا زین پس کسی به خودش اجازه ندهد که اعتماد به نظام تعلیم و تربیت را خدشه‌دار کند.
کاظمی با اشاره به اینکه تصحیح اوراق امتحانی باید با رعایت تمامی استاندارد‌ها انجام شود، گفت: امتحانات نهایی دانش آموزان سراسر کشور در ۵۶۰۰ حوزه اجرایی با کمترین مشکل برگزار و اوراق امتحانی نیز در شرایطی ایده آل تصحیح شدند.
وی با اشاره به گزارش مدیران در خصوص آمار تصحیح اوراق امتحانات نیز گفت: باید از همه ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده کرد تا ظرف روز‌های جاری این کار به انجام برسد.
کاظمی بر تصحیح عادلانه و با دقت امتحانات تأکید کرد و گفت: مصححان باید با رعایت تمامی استاندارد‌ها کار تصحیح را انجام دهند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تا ۲۷ خرداد باید کار تصحیح برگه‌های امتحانات به پایان برسد، گفت: هر استانی که تا این تاریخ کار را به اتمام برساند از تیم مدیریتی آن استان و یک معلم که بیشترین و با کیفیت‌ترین تصحیح اوراق را انجام داده باشد به صورت ویژه تقدیر خواهیم کرد.
منبع: وزارت آموزش و پرورش