خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنجمین خرید ذوب‌آهن از بعثت کرمانشاه می‌آید - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 16:13
مدافع جوان تیم بعثت کرمانشاه با قراردادی 4 ساله به تیم فوتبال ذوب آهن پیوست.
فصل،محمد،بازيكنان،رسمي،آينده،عسگري،اميرحسين،بعثت،كرمانشاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، تیم فوتبال ذوب‌آهن در ادامه روند آماده‌سازی و تقویت ترکیب خود برای فصل آینده لیگ برتر، حامد عسگری، مدافع جوان و چندپُسته تیم بعثت کرمانشاه را به خدمت گرفت.
این بازیکن 22 ساله که در فصل گذشته عملکرد قابل‌توجهی در لیگ دسته اول داشت، با قراردادی چهار ساله به جمع شاگردان قاسم حدادی‌فر اضافه شد.
عسگری، توانایی بازی در چند پست از جمله دفاع، هافبک و وینگر راست را دارد و فصل گذشته در 31 بازی رسمی برای بعثت کرمانشاه به میدان رفت و موفق به ثبت یک گل و 6 پاس گل شد.
ذوب‌آهن که با ترکیبی از بازیکنان باتجربه و چهره‌های جوان به دنبال ساختن تیمی رقابتی برای فصل آینده است، تاکنون قرارداد بازیکنانی مثل امید لطیفی، پویا مختاری، محمد نادری و شایان مصلح را تمدید کرده و همچنین امیرحسین پهلوان، امیرحسین جدی و شاهین طاهرخانی را به صورت رسمی جذب کرده است.
در همین حال، صحبت‌هایی درباره احتمال پیوستن فرشید اسماعیلی و محمد آقاجان‌پور به ذوب‌آهن مطرح شده که در صورت نهایی شدن، می‌تواند خبر خوبی برای حدادی‌فر باشد.
در بخش خروجی، تاکنون محسن آذرباد و محمد قریشی به صورت رسمی از ذوب‌آهن جدا شده‌اند و نام‌هایی مانند محمد قائدرحمتی، مرتضی تبریزی، مجید علیاری و فردین یوسفی نیز در فهرست بازیکنان در آستانه جدایی دیده می‌شود باید منتظر روزهای آینده ماند و دید که سرنوشت این بازیکنان چه خواهد شد.
انتهای پیام/170