خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسرائیل انتقال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 15:00
وزارت امور خارجه اسرائیل اظهارات سفیر خود در کی‌یف، مبنی بر ارسال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین را رسما رد کرد.
رژيم،اسرائيل،اوكراين،پاتريوت،تروريستي،اظهارات،سفير

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - وزارت امور خارجه رژیم تروریستی اسرائیل اظهارات مایکل برادسکی، سفیر این رژیم در کی‌یف، مبنی بر انتقال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین را تکذیب کرد.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که وزارت امور خارجه رژیم تروریستی رسما اظهارات میخائیل برادسکی در مصاحبه‌ای که در آن گفته بود رژیم تروریستی اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را به اوکراین منتقل کرده است، رد کرد.
یک مقام وزارت امور خارجه این رژیم به این وب‌سایت صهیونیستی گفت: «این اظهارات نادرست است.
اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را به اوکراین منتقل نکرده است.
وزارتخانه در حال بررسی این موضوع است که آیا از سفیر در مورد اظهاراتش توضیح بخواهد یا خیر.»
برودسکی در مصاحبه‌ای با ماریچکا دوبنکو، روزنامه‌نگار اوکراینی، گفت: «سامانه‌های پاتریوت که قبلاً از آمریکا دریافت کردیم، اکنون در اوکراین هستند.
این سامانه‌ها از اوایل دهه ۱۹۹۰ در خدمت اسرائیل بوده‌اند.
ما موافقت کردیم که آنها را به اوکراین ارسال کنیم.
متأسفانه، این موضوع زیاد مورد بحث قرار نگرفته است.
اما وقتی گفته می‌شود که اسرائیل کمک نظامی ارائه نکرده است، این درست نیست.»
رژیم تروریستی اسرائیل درحالی اظهارات سفیر خود را رد می‌کند که گزارش‌ها حاکی از آن است که انتقال این سامانه‌های از رده خارج شده در آوریل ۲۰۲۳ توسط نیروی هوایی رژیم با سیستم‌های پیشرفته‌تر مانند «تیرکمان داود» جایگزین شده بودند.
همچنین آمریکا نیز از این اقدام مطلع بوده است.
گزارش‌ها حاکی از آن است که حدود ۹۰ موشک رهگیر پاتریوت در ژانویه ۲۰۲۵ از پایگاهی در جنوب اسرائیل به لهستان منتقل شده و سپس به اوکراین تحویل داده شده است.
منبع: آر تی