خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۸درصدی مهاجرت از سرزمین های اشغالی

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 14:34
منابع خبری گزارش دادند که در پی جنگ غزه، میزان مهاجرت صهیونیست ها از سرزمین های اشغالی افزایش چشمگیری داشته است.
اشغالي،مهاجرت،سرزمين،رژيم،معكوس،صهيونيستي

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه معاریو، میزان مهاجرت از سرزمین های اشغالی نسبت به سال گذشته افزایش ۲۸ درصدی داشته و مهاجرت به بیش از ۷۱۸ هزار مورد رسیده است.
در بخشی از این گزارش آمده است: با توجه به اینکه شرکت های هواپیمایی خارجی به دلیل حملات موشکی یمن پروازهای خود را تعلیق کرده اند، صهیونیست ها علیرغم بالا بودن قیمت ها با شرکت های داخلی پروازهای خود را انجام می دهند.
پیش از این نیز اداره آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرد که میزان مهاجرت معکوس در فلسطین اشغالی در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته و تعداد کسانی که سال گذشته سرزمین اشغالی را ترک کردند، بیشتر از کسانی بودند که وارد این سرزمین شدند.
بر اساس داده‌های اداره آمار رژیم صهیونیستی، سال ۲۰۲۴ بیش از ۸۲ هزار و ۷۰۰ صهیونیست فلسطین اشغالی را ترک کرده و تنها ۲۳ هزار و ۸۰۰ نفر آن‌ها مجدد به این سرزمین بازگشته‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۳ به میزان ۱۵۰۰۰ نفر کاهش داشته است.
پیشتر نیز رسانه‌های مختلف از افزایش مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی و خروج سرمایه‌گذاران از بازار املاک این رژیم خبر داده بودند.
پایگاه «گلوبز» در این باره گزارش داد: سرمایه‌گذاران بزرگ بخش املاک در سرزمین‌های اشغالی در حال خروج از این منطقه هستند.
گلوبز افزود که سرمایه‌گذارانی که اقدام به خریدهای کلان در بخش مسکن سرزمین‌های اشغالی کرده‌اند در حال ترک بازار این رژیم هستند.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز در این باره نوشت: اسرائیل با موج بی سابقه مهاجرت معکوس روبروست و آمارها در این زمینه فزاینده است.