خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیمی از تولید کنندگان یو پی‌ وی سی فاقد استاندارد هستند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 11:34
دبیر انجمن صنعت درب وپنجره گفت: استفاده از درب و پنجره‌های استاندارد زمینه ساز کاهش هدر رفت انرژی می‌شوند که درحال حاضر برخی از تولید کنندگان فاقد استاندارد‌های لازم در این بخش هستند.
درب،انرژي،پنجره،حوزه،ساختمان،صنعت،كاهش،وپنجره،ناترازي

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - جلالی پور دبیر انجمن صنعت درب وپنجره در نشست خبری امروز خود با اشاره به اینکه درب و پنجره یکی از شاخص های مهم صنعت ساختمان است گفت: با توجه به اتفاقات کشور در بحث انرژی موقعیت درب و پنجره و پوسته خارجی مربوط به آن بسیار حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: این رسالت برای این صنعت ساختمان و مصرف‌کنندگان آن بسیار حائز اهمیت بوده چرا که جایگاه این بخش را هموار تر می‌کند.
جلالی پور با بیان اینکه به حوزه درب و پنجره و سایر صنایع در حوزه ساختمان همواره از سوی سازمان نظام مهندسی نگاه ویژه‌ای وجود داشته است افزود: در حوزه صادرات و فضاهای این چنینی ما این رسالت را درست اجرا کرده ایم.
جلالی پور با بیان اینکه در طرح ملی مسکن مهر، بازسازی بافت‌های فرسوده همواره یک تعامل و هم افزایی خوب می تواند شاخص های انرژی را مدیریت کند افزود: در صنایع تولیدی و درب و پنجره دغدغه های فراوانی داریم که اگر این دغدغه ها برطرف شود می توان به یک صنعت خوب در حوزه درب وپنجره و کاهش ناترازی انرژی رسید.
او بیان کرد: در حوزه رفع و جبران ناترازی های انرژی خود را مکلف کرده ایم که بتوانیم با استفاده از توانمدیهای خود شاهد کاهش مصرف انرژی در ساختمان شويم و با ارائه کالاهای جدید بتوانیم به کاهش ناترازی انرژی کمک‌کنیم.
وی با بیان اینکه هفدهمین نمایشگاه درب پنجره ماشین آلات و صنایع وابسته از ۷تیر تا ۱۰ تیرماه در نمایشگاه بین‌المللی برگزار خواهد شد و در این دوره کشورهای چین ،ترکیه، آلمان ،اسپانيا و ایتالیا حضور دارند.
صداقت مدیرعامل درب وپنجره سازی اظهار داشت: استفاده از یو پی وی سی در کاهش مصرف انرژی نقش بسیار موثری دارد اما طبق آمارهای اداره استاندارد از ۱۱۰ تولید کننده یو پی وی سی بیش از نصف آن فاقد استاندارد بوده که‌ نظارت لازم در این بخش صورت نمی گیرد بنابراین انتظار داریم با یک قدری توجه بیشتر به این موضوع شاهد افزایش استاندارد در این بخش باشیم.