خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور غیر مجاز عابر پیاده از عرض بزرگراه باز هم حادثه مرگبار آفرید

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 20 خرداد 1404 - 08:11
مرکز جامع اطلاع رسانی بر خط پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت حوالی ساعت ۰۳:۳۵ بامداد سه شنبه ۲۰  خرداد ماه خبر داد.
عابر،پياده،عرضي،شريفي،سرهنگ،تصادف،تردد،بزرگراه

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در موقعیت بزرگراه شهید همت مسیر شرق به غرب رمپ ورودی بزرگراه شهید چمران شمال خبر داد و گفت: بامداد سه شنبه یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز و به صورت عرضی از این معبر را داشته برخورد کرده که متاسفانه در پی این حادثه عابر پیاده مذکر در صحنه تصادف به علت شدت ضربه و جراحات وارده جان خود را از دست داد.
سرهنگ شریفی در پایان خاطر نشان کرد:از تمامی عابرین پیاده محترم تقاضا داریم به هیچ عنوان بزرگراه‌ها را برای تردد عرضی خود انتخاب نکرده و همیشه از پل‌های هوایی عابر پیاده استفاده کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث تلخ و ناگواری در پایتخت نباشیم.
شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar۱۲۰.ir/ مراجعه نمایید.