خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمشیدیان مدیر تیم فوتبال سپاهان شد

مهر | ورزشی، استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 22:41
با اعلام باشگاه سپاهان، احمد جمشیدیان مدیر تیم فوتبال این باشگاه شد.
سپاهان،عنوان،جمشيديان،احمد،بعيدي

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از باشگاه سپاهان، احمد جمشیدیان، پیش‌کسوت ارزنده سپاهان به عنوان مدیر تیم فوتبال سپاهان معرفی شد.
جمشیدیان ۵ سال در سپاهان بازی کرد و موفق به کسب ۳ عنوان قهرمانی در لیگ برتر و یک عنوان قهرمانی در جام حذفی با طلایی‌پوشان شده است.
احمد جمشیدیان که در بین هواداران سپاهان، به عنوان احمد دل پیرو مشهور است، در تیم‌های پاس همدان، شهرداری آستارا، شهرداری همدان و هوادار به عنوان مربی به فعالیت پرداخته است.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان لازم می‌داند از خدمات و اقدامات احسان بعیدی مدیر سابق تیم فوتبال سپاهان قدردانی نماید.
بعیدی به دلیل مسائل تحصیلی شخصی در پایان فصل گذشته از سمت خود استعفا داده بود که در آن مقطع با توجه به شرایط حساس سپاهان، با این پیشنهاد مخالفت شد و در نهایت با موافقت استعفای او، احمد جمشیدیان جایگزین وی گردید.