خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلال‌زاده: بازداشت مهدیه اسفندیاری در فرانسه مصداق گروگان‌گیری است

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 22:24
معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: بازداشت مهدیه اسفندیاری در فرانسه از نظر جمهوری اسلامی ایران مصداق گروگان‌گیری است.
اسفندياري،اسفند،فرانسه،بازداشت،خانم،خارجه،وزارت

به گزارش مشرق، وحید جلال‌زاده، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، با حضور در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه خبر، درباره آخرین وضعیت مهدیه اسفندیاری که در فرانسه بازداشت شده است، گفت: مهدیه اسفندیاری دهم اسفند سال گذشته بازداشت شد.
ما در تاریخ سیزدهم اسفند، از طریق یکی از اساتید ایشان که از همکاران من در فرانسه است، از مفقود شدن وی مطلع شدیم.
وی افزود: همکاران ما در چهاردهم اسفند با پلیس شهر لئون تماس گرفتند و اعلام مفقودی کردند.
همچنین در پانزدهم اسفند ۱۴۰۳، طی یادداشتی رسمی، موضوع به وزارت امور خارجه فرانسه اطلاع داده شد.
در نهایت، وزارت خارجه فرانسه در تاریخ ۲۲ اسفند، طی پاسخ رسمی، اعلام کرد که خانم اسفندیاری بازداشت شده است؛ موضوعی که از نظر ما مصداق گروگان‌گیری محسوب می‌شود.
جلال‌زاده اظهار کرد: خانم اسفندیاری صرفاً به دلیل اظهار نظر در برخی کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، بازداشت شده‌اند؛ این در حالی است که مردم فرانسه نیز بارها در اعتراض به جنایات این رژیم در غزه به خیابان‌ها آمده‌اند.
وی تأکید کرد: تا این لحظه، هیچ مستند یا عنوان حقوقی محکمه‌پسندی که نشان دهد جرمی علیه خانم اسفندیاری اقامه شده، به ما ارائه نشده است.
در عوض، ایشان به‌طور مکرر با اتهامات کلی و امنیتی مواجه می‌شوند.