خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی از سال آینده

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 22:12
وزیر بهداشت از توقف افزایش 20 درصدی ظرفیت رشته پزشکی از سال آینده تا زمان فراهم سازی زیرساخت های آموزشی موردنیاز، خبر داد.
ظرفيت،پزشكي،افزايش،مصوبه،پذيرش

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت اجرای مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی مبنی بر افزایش ظرفیت پزشکی اظهار کرد: طبق این مصوبه، سالانه 20 درصد به ظرفیت رشته پزشکی اضافه شد، امسال افزایشی که طبق قانون 20 درصد بوده انجام می‌شود.
البته سال گذشته بیش از 20 درصد افزایش پذیرش در رشته‌ پزشکی داشتیم.
وی از توقف اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی از سال آینده خبر داد و افزود: افزایش ظرفیت فعلا مدتی متوقف خواهد شد تا زیرساخت‌ها آماده شود و بعد دوباره درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.
مدت زمانی هم که برای توقف افزایش ظرفیت در نظر گرفته شده فعلا سه سال است.
به گزارش تسنیم، براساس اعلام قبلی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در سال 1404 به بیش از 16 هزار دانشجو خواهد رسید و باتوجه به اینکه پذیرش دانشجو دو برابر شده برای ایجاد زیرساخت‌های آن حداقل به 37 همت بودجه نیاز است.
انتهای پیام/