خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت شهروندان در طرح‌های پسماند قزوین - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 20:13
سرپرست جدید سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین با حکم شهردار قزوین منصوب و به ارائه بخشی از برنامه های خود پرداخت.
قزوين،پسماند،شهرداري،سازمان،فتوحي،مديريت،تسنيم،ولگرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مهدی صباغی شهردار قزوین امروز با صدور حکمی، حامد فتوحی را به‌ عنوان سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین منصوب کرد.
در همین راستا حامد فتوحی سرپرست جدید سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، اظهار کرد: موضوع پسماند از مهم‌ترین مسائل استان است که خدمات شهرداری قزوین در این حوزه به شهر قزوین محدود نیست، بلکه سراسر استان را تحت پوشش قرار می‌دهد.
وی افزود: دفع روزانه یک هزار تن زباله در استان توسط سازمان پسماند شهرداری قزوین عملیات بزرگی است که با توسعه سایت‌های دفع زباله و پسماند و بهره‌گیری از نظرات علمی و بروز سعی در ساماندهی این بخش داریم‌.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین تصریح کرد: بی‌تردید نخستین اقدام در حوزه پسماند که می‌تواند به موفقیت در این حوزه کمک کند، مشارکت شهروندان و هم‌استانی‌هاست که در این زمینه تلاش می‌شود با بهره‌گیری از سکوهای فضای مجازی و اینترنتی گام‌های مهمی را برای خدمت برداریم.
فتوحی موضوع سگ‌های ولگرد و خطرات این معضل برای مردم را از دیگر مطالبات مردمی مطرح و تأکید کرد: کشورهای پیشرفته الگوهای موفقی در این زمینه دارند، چراکه وجود سگ‌های ولگرد یک خطر برای سلامت مردم است، در این زمینه نیز تلاش برای معرفی قزوین به عنوان شهری عاری از سگ‌های ولگرد، مطالعه و پژوهش و برنامه‌ریزی خواهیم داشت.
به گزارش تسنیم، فتوحی سابقه فرمانداری شهرستان‌های البرز و آبیک و مدیرکلی در بخش‌های ستادی استانداری قزوین از جمله سیاسی و انتخابات و فناوری اطلاعات را در کارنامه دارد.
شهردار قزوین همچنین از مهدی امینی، رئیس سابق سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین تقدیر کرد.
انتهای پیام/