خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 19:41
رئیس سازمان اطلاعات سپاه در پیامی، موفقیت در زدن ضربه سنگین و استثنایی اطلاعاتی به رژیم صهیونیستی را به وزیر اطلاعات و مجاهدان گمنام تبریک گفت.
اطلاعات،رژيم،اطلاعاتي،سپاه،گمنام،كاظمي،صهيونيستي،امام،وزارت، ...

باشگاه خبرنگاران جوان - در پی موفقیت سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات و ضربه سنگین و استثنایی به رژیم صهیونیستی، «سردار محمد کاظمی» رئیس سازمان اطلاعات سپاه در پیامی، این موفقیت را به وزیر اطلاعات و مجاهدان گمنام این مجموعه تبریک گفت.
متن پیام سردار کاظمی بدین شرح است:
برادر گرامی، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب
وزیر محترم اطلاعات
سلام علیکم
خداوند بزرگ را شاکریم که همرزمان دلاورمان در وزارت اطلاعات، زخم غیرقابل ترمیم دیگری را بر پیکره منحوس رژیم صهیونی وارد آوردند که دشمن زبون و ضعیف را حتی یارای پاسخ یا تکذیب نیست.
مجاهدت سربازان گمنام امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) در آن نهاد انقلابی با دستیابی به اطلاعات حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی که تحت حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های عظیم آمریکا قرار دارد؛ نه تنها اقتدار مصنوعی این رژیم منحوس را فروریخت، که کارآمدی شیطان بزرگ به عنوان حامی تام آن رژیم کودک‌کش و حافظ منافع و امنیت آنها را به چالش کشید.
از سوی دیگر این عملیات ظریف اطلاعاتی، توانمندی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران را در پاسداری از دستاورد‌های انقلاب اسلامی، وارد ساختن ضربه به دشمنان قسم خورده ایران و تأمین امنیت مردم عزیزمان به منصه ظهور رساند و سند دیگری بر ضعف و زبونی نخست‌وزیر جنایتکار رژیم سفاک صهیونیستی شد.
بی‌شک خبرگان اطلاعاتی دنیا معترفند که نفوذ در ساختار‌های اطلاعاتی رژیم غاصب در جغرافیای بسیار محدود، سراسر امنیتی و مجهز به تجهیزات گوناگون حفاظتی آن با سردمدارانی که بودجه‌های نامحدود هزینه می‌کنند تا امنیت‌شان را غیرقابل خدشه نشان دهند؛ قطعاً یک شاهکار اطلاعاتی است.
این‌جانب و همکاران شما در جامعه اطلاعاتی سپاه، ضمن تحسین، قدردانی و تبریک به جنابعالی و همکاران عزیزتان در مجموعه هوشیار و مجاهد وزارت اطلاعات، توفیقات روزافزون در صیانت از کیان جمهوری اسلامی ایران را در ظلّ توجهات حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) و رهبری‌های داهیانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مسئلت داریم.
سرتیپ پاسدار محمد کاظمی
رئیس سازمان اطلاعات سپاه
منبع: سپاه نیوز