خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار اعلامیه‌های تهدیدآمیز مبنی بر کشتار علوی‌ها در حمص سوریه

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 18:24
شبه‌نظامیان وابسته به حکومت جدید سوریه اقدام به پخش اعلامیه‌های تهدیدآمیز مبنی بر کشتار و ذبح علوی‌ها در ریف غربی حمص کردند.
نفر،لاذقيه،علوي،دمشق،شهروند

به گزارش مشرق به نقل از العهد، در این بیانیه، ضمن تهدید علوی‌ها به آنها اعلام شده است باید بین کشتار و ذبح و آوارگی و ترک خانه و کاشانه‌شان یک گزینه را انتخاب کنند.
هفتم خرداد جاری نیز منابع خبری از کشته شدن هفت شهروند از اعضای دو خانواده علوی در غرب سوریه خبر دادند.
به گفته منابع مذکور، این شهروندان علوی ساکن روستای جوره الماء از توابع بخش مشقیتا در استان لاذقیه بودند.
این افراد در زمین‌های زراعی خود مشغول کشاورزی بودند که مورد هجوم افراد مسلح قرار گرفتند.
دیده بان حقوق بشر سوریه پیشتر در گزارشی اعلام کرد که از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون ۶۸۳ شهروند سوری از جمله ۲۰ زن و ۹ کودک در عملیات‌های انتقام جویانه و تندروی‌های مذهبی از سوی گروه‌های مسلح کشته شده‌اند.
براساس این گزارش ۲۳ نفر از این کشته‌ها مربوط به استان دمشق، ۶۲ نفر ریف دمشق، ۲۴۲ نفر حمص، ۱۲۹ نفر حماه، ۶۵ نفر لاذقیه، ۴۷ نفر حلب، ۶۴ نفر طرطوس، ۱۵ نفر ادلب، سه نفر سویدا، ۲۸ نفر درعا و پنج نفر دیرالزور هستند.