خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جابجایی بیش از ۴۷۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافربری خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 12:18
بیرجند- معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از جابجایی بیش از ۴۷۹ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان طی سال جاری خبر داد.
استان،حمل،نقل،راهداري،نقاط،نقطه،مسافران،مسافر،معاون،مزيدي،پر ...

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر مزیدی گفت: از ابتدای سال جاری ۴۷۹ هزار و ۱۸ مسافر در استان در قالب ۳۲ هزار و ۷۴۱ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابه‌جا شدند.
وی افزود: بیشترین سهم جابه‌جایی مسافر از مبدا شهرستان‌های استان مربوط به شهرستان طبس و کمترین سهم جابجایی نیز مربوط به شهرستان عشق آباد بوده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: عمده مقاصد سفر به ترتیب استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و تهران بوده است.
مزیدی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و ۴۲۹ راننده در بخش مسافر استان فعال هستند تصریح کرد: ۳۲۸ دستگاه سواری کرایه، ۲۱۴ دستگاه مینی‌بوس و ۲۶۱ دستگاه اتوبوس کار جابجایی مسافران از مبدا ۱۶ پایانه عمومی و خصوصی در استان را انجام می‌دهند.
معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی تاکید کرد: این امکان برای مسافران فراهم است تا علاوه بر تامین بلیط از طریق دفاتر فروش بلیط سطح شهر، از طریق وب سایت‌های فروش آنلاین نیز اقدام کنند.
وی تصریح کرد: همچنین با همکاری پلیس راه استان و انجمن صنفی حمل و نقل مسافر، طرح کنترل نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری به منظور رعایت ایمنی و حقوق مسافران طی سال جاری انجام شده است.
مزیدی یادآور شد: سامانه گویای ۱۴۱ آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات مسافران در خصوص نحوه ارائه خدمات سفر در استان خواهد بود.
اصلاح ۵۶ نقاط پر حادثه در سطح محورهای استان
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم از رفع اصلاح ۵۶ نقطه پرحادثه در استان خبر داد.
سید محمد فرخی در خصوص نقاط پرحادثه شناسایی شده در استان گفت: ۷۳ نقطه پر حادثه در جاده‌های استان شناسایی شده است.
وی افزود: شناسایی این نقاط بر اساس آمار تصادفات، بررسی‌های میدانی و نظرات کارشناسی انجام شده است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ادامه داد: در وهله اول به عنوان اقدام اولیه تمامی نقاط آشکارسازی و نصب علائم آن انجام و سپس از سال ۱۴۰۱ تا کنون ۴۹ نقطه از این نقاط از محل اعتبارات ملی و استانی و ۷ نقطه از نقاط مصوب ملی در مجموع ۵۶ نقطه پرحادثه با انجام اصلاحات لازم رفع شده‌اند که این اقدامات با هدف کاهش تصادفات و افزایش ایمنی رانندگان و مسافران انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: طی برنامه‌ریزی صورت گرفته پیش بینی می‌شود در سال جاری ۹ نقطه دیگر نیز رفع شود.