خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد اسلامی: حمله به کشتی مادلین تجاوز به قوانین بین‌المللی است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 12:06
جنبش جهاد اسلامی حمله به کشتی مادلین را تجاوز آشکار به قوانین بین‌الملل دانست و تاکید کرد که تمامی مؤسسات بین‌المللی مسئول تأمین سلامت سرنشینان کشتی هستند.
رژيم،صهيونيستي،كشتي،مادلين،سرنشينان،فلسطين،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اقدام رژیم صهیونیستی مبنی بر ربایش کشتی مادلین را تجاوز آشکار به قوانین بین‌الملل و بخشی از یک جنایت بین‌المللی دانست.
این بیانیه تاکید کرد که همبستگی خود را با سرنشینان این کشتی که به ندای انسانیت و وجدان خود پاسخ داده و خطرات را در برابر جنایتکارترین ارتش‌های دنیا به جان خریدند، اعلام می‌دارد.
جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که فعالانی که از سوی رژیم صهیونیستی ربوده شده‌اند، حجت را بر تمامی ملت‌ها و تمامی رژیم‌های ساکت و تسلیم شده در نتیجه عجز و ناتوانی و وحشت در برابر صهیونیست‌ها تمام کرده‌اند.
این جنبش رژیم صهیونیستی و دولت‌ها و مؤسسات بین‌المللی را مسئول تأمین سلامت فعالان حاضر در این کشتی و تضمین آزادی آنها دانست.
کشتی مادلین که حامل کمک‌های بشردوستانه و تعدادی از فعالان حامی فلسطین است ساعتی قبل توسط ارتش رژیم صهیونیستی تحت محاصره قرار گرفت و سرنشینان آن بازداشت شدند.
رادیو ارتش این رژیم به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که کماندوهای دریایی رژیم صهیونیستی کنترل مادلین را به دست گرفته‌اند.
همچنین گزارش شده که رژیم صهیونیستی سرنشینان این کشتی را ربوده است.
منبع نظامی رژیم صهیونیستی اضافه کرد که کشتی مادلین در حال انتقال به بندر اشدود است.