خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دما و احتمال رگبار در نوار جنوبی خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 11:54
بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از پایداری نسبی جو و احتمال وقوع بارش‌های رگباری در مناطق جنوبی در روزهای آینده خبر داد.
استان،وزش،باد،داداشي،جوي،مناطق،آينده

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای نشان‌دهنده جوی نسبتاً پایدار در خراسان شمالی برای دوشنبه است و پدیده غالب طی ساعات آینده وزش باد و گاهی افزایش ابر خواهد بود.
وی افزود: برای روز سه‌شنبه، شرایط جوی کمی ناپایدار خواهد شد و با تقویت شاخص‌های همرفتی به‌ویژه در نوار جنوبی استان، احتمال وقوع بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و وزش باد وجود دارد.
داداشی ادامه داد: با عبور امواج ناپایدار در سطوح میانی جو، روز چهارشنبه نیز شاهد افزایش ابر، وزش باد و احتمال بارش در برخی مناطق به‌ویژه شرق و جنوب شرق استان خواهیم بود که در ارتفاعات می‌تواند با مه رقیق نیز همراه باشد.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی همچنین گفت: برای روزهای پنج‌شنبه و جمعه، جوی پایدار در اغلب مناطق استان پیش‌بینی می‌شود و آسمان در بیشتر ساعات صاف و آفتابی خواهد بود و پدیده غالب در این روزها نیز وزش باد خواهد بود.
وی درباره وضعیت دمایی نیز بیان کرد: روند نسبی افزایش دما تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.
با این حال، امروز دمای بیشینه مرکز استان از ۲۵ درجه سانتی‌گراد فراتر نخواهد رفت.
داداشی در پایان تأکید کرد: کشاورزان، دامداران، و ساکنان مناطق جنوبی و کوهستانی استان هشدارهای هواشناسی را جدی گرفته و در برابر ناپایداری‌های احتمالی روزهای آینده آمادگی لازم را داشته باشند.