خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جورج کلونی: از مقابله با ترامپ پا پس نمی‌کشم

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 09:52
جورج کلونی، بازیگر سرشناس و از منتقدان سرسخت رئیس‌جمهور آمریکا، گفت فضای تهدیدآمیز دوران دونالد ترامپ بر هالیوود سایه انداخته، اما او از تهدیدها نمی‌هراسد و از مواضعش عقب‌نشینی نخواهد کرد.
كلوني،بازيگر،دنيرو،هاليوود،نگراني،ــ،حاميان،سرگرمي،دموكرات،ا ...

به گزارش مشرق، کلونی که یکی از کسانی است که کمک‌های مالی فراوانی به حزب دموکرات انجام می‌دهد، در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان گفت «همه در [هالیوود] نگران‌اند هدف اقدامات دولت ترامپ قرار بگیرند»، اما تأکید کرد که این موضوع مانع او برای ایستادگی بر سر باورهایش نخواهد شد.
از زمان انتخاب ترامپ در ماه نوامبر با وعده‌هایی مبنی بر انتقام‌گیری، برخی از منتقدان سرسخت او ترجیح داده‌اند سکوت کنند که مبادا با واکنش رئیس‌جمهور مواجه شوند.
کلونی در این مصاحبه گفت: معلوم است، همه نگران‌اند.
اما اگر بخواهید تمام عمرتان را درگیر نگرانی باشید، دیگر هیچ کاری نمی‌کنید.
«من مایلم بتوانم در چشمان فرزندانم نگاه کنم و بگویم در برهه‌ای از تاریخ کجا ایستاده بودیم و چه کردیم.»
با اینکه کلونی در تمام عمرش از حامیان حزب دموکرات بوده، تابستان گذشته با انتشار مقاله‌ای خواستار کناره‌گیری جو بایدن از رقابت‌های انتخاباتی شد و سپس از معاون پیشین او، کامالا هریس، حمایت کرد.
ترامپ در مواردی به‌صورت لفظی به کلونی حمله کرده و او را «بازیگر درجه‌دو» و «خنجر زن از پشت» خوانده است.
اخیراً نیز گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر اینکه دولت ترامپ ممکن است همسر او، امل کلونی، وکیل سرشناس، را به دلیل نقش مشورتی‌اش در پرونده دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) علیه مقامات رژیم صهیونیستی، از جمله نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو، در فهرست تحریم‌های کاخ سفید قرار دهد.
رابرت دنیرو، دیگر بازیگر مشهور و از حامیان دموکرات‌ها نیز پیش‌تر از نگرانی هالیوودی‌ها در برابر ترامپ سخن گفته است.
او در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت که شرکت‌های هالیوودی نگران‌اند ترامپ بتواند به کسب‌وکارشان آسیب بزند.
این بازیگر ٨١ ساله گفت: این شرکت‌ها تجارت بزرگی دارند و باید نگران خشم ترامپ باشند.
آنجاست که باید تصمیم بگیرند: تسلیم شوند یا بایستند؟
اما او نیز مانند کلونی تصمیم ندارد در برابر ساکن کاخ سفید کوتاه بیاید.
دنیرو اخیراً پس از آن که نخل طلای افتخاری کن را دریافت کرد بر علیه ترامپ به سخنرانی پرداخت.
بازیگر آثاری چون «خیابان‌های پایین‌شهر» (۱۹۷۳) و «راننده‌تاکسی» (۱۹۷۶) ترامپ را «رئیس‌جمهور بیزار از فرهنگ» خواند و او را دشمن هنر دانست.
دنیرو همچنین با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت دموکراسی در آمریکا گفت: در کشور من، ما داریم با تمام توان برای حفظ دموکراسی‌ای می‌جنگیم که زمانی آن را بدیهی می‌دانستیم.
اما بااین‌حال در سراسر صنعت سرگرمی، لحن انتقادی نسبت به ترامپ به‌وضوح کاهش‌یافته و دیگر خبری از صراحتی که در سال ۲۰۱۶ هنگام انتخاب اولیه او به چشم می‌خورد، نیست.
به‌نظر می‌رسد سکوت هالیوود تا این لحظه کارساز بوده است، چرا که ترامپ تنها در حدی محدود وارد حوزه تنظیم‌گری در صنعت سرگرمی شده؛ از جمله با تهدید به وضع تعرفه بر فیلم‌های خارجی ــ که تاکنون نتیجه ملموسی نداشته ــ و نیز انتصاب چهره‌هایی مانند جان وویت به‌عنوان سفیران ویژه برای «اصلاح» هالیوود.
اما باتوجه‌به اینکه ترامپ پیش‌تر به سراغ دفاتر حقوقی، رقبای سیاسی، رسانه‌ها، بسترهای جذب کمک مالی دموکرات‌ها و دانشگاه‌ها رفته، نمی‌توان پیش‌بینی کرد گام بعدی او برای انتقام‌گیری به کجا ختم خواهد شد.