خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئول صهیونیست: هیچ نشانه‌ای مبنی بر نابودی حماس وجود ندارد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 08:30
یک مسئول امنیتی بلندپایه در رژیم صهیونیستی به روند بسیار کند تحقق اهداف این رژیم در نوار غزه و همچنین پایداری جنبش حماس اذعان کرد.
غزه،نوار،رژيم،حماس،نابودي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از یک مسئول امنیتی بلندپایه گزارش داد که تحقق اهداف نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به چندین ماه زمان نیاز دارد.
وی افزود: این روند در نوار غزه بسیار کند است.
منبع صهیونیست مذکور تصریح کرد که حرکت به سمت مرحله دوم از تجاوز به نوار غزه نیازمند تصمیم گیری محافل سیاسی در رژیم صهیونیستی است و این مسأله در نهایت به معنی کشته شدن اسرای صهیونیست خواهد بود.
وی اذعان کرد که جنبش حماس به هیچ وجه در شرایط نابودی و فروپاشی قرار ندارد و هیچ نشانه‌ای مبنی بر نابودی یا ترس در این جنبش دیده نمی‌شود.
این در حالی است که تعداد زیادی از فرماندهان حماس ترور شده‌اند.
لازم به ذکر است که بعد از گذشت بیش از ۲۰ ماه از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه هنوز هیچکدام از اهداف این رژیم از جمله نابودی جنبش حماس محقق نشده است.