خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شتاب در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خراسان جنوبی؛ مردم وارد میدان شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 07:12
بیرجند-استاندار خراسان جنوبی بر تسریع در اجرای پروژه‌های نیروگاه‌های خورشیدی و بادی تاکید کرد و گفت:مشارکت مردم در احداث این نیروگاه‌ها، مسیر تحقق عدالت انرژی و توسعه پایدار را هموار می‌کند.
استان،انرژي،خورشيدي،هاشمي،ظرفيت،احداث،اجرايي،مشاركت،مناطق،اجراي

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی یکشنبه شب در کارگروه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر استان، با قدردانی از تلاش‌های نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد علوی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و سازمان بسیج در توسعه انرژی‌های پاک، خواستار شتاب‌بخشی به روند اجرای پروژه‌های نیروگاهی شد.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی از جمله استان‌های برخوردار از بالاترین ظرفیت تابش خورشید در کشور است، افزود: استفاده حداکثری از این ظرفیت در گرو هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم در اجرای پروژه‌هاست.
هاشمی مشارکت مردمی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی را از سیاست‌های محوری دولت در حوزه انرژی برشمرد و تصریح کرد: این مشارکت علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، گامی مؤثر در جهت بهره‌برداری عادلانه از منابع طبیعی و انرژی در استان است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ورود برخی پروژه‌ها به فاز اجرایی و پیگیری مراحل مجوز یا واگذاری زمین برای سایر طرح‌ها، خاطرنشان کرد: تسهیل و تسریع در فرایند اجرای این پروژه‌ها به کاهش ناترازی برق و تأمین انرژی موردنیاز کشاورزی کمک شایانی خواهد کرد.
وی بهره‌گیری از فضاهای موجود در واحدهای صنعتی و تولیدی برای نصب پنل‌های خورشیدی را اقدامی اثربخش دانست و گفت: صنایع استان نیز باید در خط مقدم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر قرار گیرند.
هاشمی با اشاره به ظرفیت مناسب انرژی بادی در برخی مناطق استان، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای احداث نیروگاه‌های بادی در شهرک‌های صنعتی و مناطق مستعد تأکید کرد.
وی در پایان تقویت شرکت‌های تعاونی در این حوزه را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر خواند و افزود: تشکیل تعاونی‌های مردمی در زمینه احداث نیروگاه‌های خورشیدی، زمینه‌ساز جذب سرمایه‌های خرد و تحقق عدالت اقتصادی در مناطق مختلف استان خواهد بود.