خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک شهید درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 خرداد 1404 - 00:41
ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر علی رغم توافق آتش بس جنوب لبنان را هدف قرار داد.
لبنان،جنوب،نفر،نوامبر،نقض

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در حمله جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان که جدیدترین نقض توافق آتش‌بس محسوب می‌شود، یک نفر به شهادت رسید.
بر این اساس، خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد یک پهپاد با شلیک موشک به یک موتورسیکلت در جاده بین شحبیه و کفردونین در نزدیکی شهر صور، یک نفر را به شهادت رساند.
نظامیان صهیونیست با وجود آتش‌بس ماه نوامبر، تقریباً به صورت روزانه حملاتی در جنوب لبنان انجام داده و مدعی هستند که مواضع حزب الله را هدف قرار می‌دهند.
مقامات لبنانی از حدود ۳ هزار مورد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل خبر داده‌اند که در نتیجه آن بیش از ۲۰۰ نفر از ماه نوامبر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند.
بر اساس توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی موظف است به طور کامل از جنوب لبنان خارج شود، اما از پایبندی به این تعهد خودداری کرده است.
اسرائیل همچنان در پنج پایگاه مرزی در داخل خاک لبنان حضور نظامی دارد.