خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر فروش کولر دولتی تکذیب شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 21:58
شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) اعلام کرد: در پی انتشار اخباری در خصوص فروش کولر یارانه‌ای توسط دولت، این موضوع تکذیب می‌شود.
دولت،توانير،گازي،تعويض،طرحي،مصوبه

باشگاه خبرنگاران جوان ـ اخیرا در فضای مجازی خبری منتشر شده که دولت در سال ۱۴۰۴ طرحی برای تعویض کولر‌های گازی فرسوده با کولر‌های کم‌مصرف و یارانه‌ای اجرا می‌کند، این در حالی است که هیچ مصوبه و برنامه‌ای در این خصوص وجود ندارد.
براساس اعلام توانیر، استناد این خبر به مصوبه چند سال قبل شورای اقتصاد است که به دلیل نبود تامین منابع مالی لازم، اجرایی نشد.
بر این اساس این اکاذیب که منتشر کنندگان آن نیتی جز سودجویی ندارند در حالی همزمان با طرح فروش اقساطی موتور‌های پربازده کولر‌های آبی آن هم از طریق مجاری کاملا قانونی و معتبر مطرح می‌شود که سال‌ها قبل طرحی برای تعویض کولر‌های گازی پنجره‌ای پرمصرف در یک دوره محدود اجرا شد.
این جریان‌ها که پشت آن تفکرات شیادانه برای فریب مردم نهفته است به منظور تخریب و بدنام کردن دولت راه افتاده و با هدف دولت در مسیر بهینه سازی مصرف انرژی در تضاد کامل بوده و به قصد پر کردن جیب شیادان سازماندهی می‌شود.
منبع: توانیر