خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای تالاب نئور پس از 15 سال/مشاهده میگوی گاماروس در تالاب

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 20:53
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به احیای تالاب نئور پس از 15 سال اشاره کرد و گفت: این تالاب 15 سال توسط گونه مهاجم کاراس احاطه شده بود.
اردبيل،زيست،محيط،استان،تالاب،حفاظت،هنرستان،نئور،احياي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن قاسم‌پور عصر امروز در نشست با رئیس کل دادگستری استان اردبیل، اظهار کرد: یکی از استان‌های پایلوت در حوزه راه‌اندازی هنرستان محیط‌بانی، اردبیل است و در حال حاضر 18 دانش‌آموز در این هنرستان تحصیل می‌کنند.
وی با تقدیر از همکاری دستگاه قضایی در برخورد با متخلفان محیط زیست با ارائه گزارشی از وضعیت محیط زیست استان اردبیل در حوزه محیط زیست طبیعی و انسانی افزود: حفاظت محیط زیست استان اردبیل جز دستگاه‌های اجرایی با وسعت و دامنه کاری زیاد است که با کمبود نیرو به صورت شبانه‌روزی برای توسعه و حفاظت از محیط زیست تلاش می‌کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به احیای تالاب نئور پس از 15 سال اشاره کرد و گفت: این تالاب 15 سال توسط گونه مهاجم کاراس احاطه شده بود که موفق شدیم طی سه سال اخیر با تأمین اعتبار و برنامه پاکسازی با استفاده از تور و همچنین مبارزه بیولوژیکی توسط دشمن طبیعی، میگوی گاماروس را احیا کنیم.
قاسم‌پور با بیان اینکه خوشبختانه شاهد کاهش ماهی مهاجم کاراس در تالاب نئور هستیم، تصریح کرد: میگوی گاماروس فقط در آب‌های تمیز دیده می‌شود که افزایش این گونه در تالاب نئور نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن عملیات احیای این تالاب طی سال‌های اخیر است.
وی همچنین احیای آهوی مغان در طبیعت و تکثیر گوزن زرد در سایت فندقلو را از طرح‌های موفق حفاظت محیط زیست استان عنوان کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به راه‌اندازی هنرستان محیط‌بانی در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: یکی از استان‌های پایلوت در حوزه راه‌اندازی هنرستان محیط‌بانی در کشور بودیم که اکنون 18 دانش‌آموز در حال تحصیل هستند.
قاسم‌پور به وضعیت رودخانه قره‌سو اشاره کرد و یادآور شد: اعتبار لازم برای تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب اخذ شده و شرکت آب و فاضلاب تا پایان شهریور در تلاش برای راه‌اندازی این پروژه است.
وی اضافه کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز با ورود دادستان نمین به آلودگی‌های شهرک صنعتی شماره 2 اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
انتهای پیام/131/.