خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی رو به افزایش است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 20:13
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ضریب نفوذ دانش در حوزه کشاورزی رو به رشد و توسعه است و آثار ارزشمند آن را در افزایش سطح تولید شاهد هستیم.
كشاورزي،ترويج،آموزش،اردبيل،تحقيقات،تحقيقاتي،روز،سازمان،تات،ص ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جاوید صحرایی عصر امروز در رویداد ملی درهای باز کشاورزی در اردبیل، اظهار کرد: بیش از 200 بهره‌بردار بخش کشاورزی، محققان، کارشناسان و فناوران در سه ایستگاه تحقیقاتی اردبیل، مشگین‌شهر و مغان در قالب این رویداد گرد هم آمدند تا آخرین یافته‌های علمی و تحقیقاتی خود را در اختیار جامعه هدف کشاورزی و بهره‌برداران قرار دهند.
وی با اشاره به آمار و اقدامات ترویجی و آموزشی انجام شده برای انتقال دستاوردها و یافته‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات در واحدهای تولیدی و مزارع بهره‌‌‌برداران افزود: فعالیت 37 سازه ترویجی، آموزش گروهی 60 هزار نفر روز و آموزش چهره به چهره 110 هزار نفر روز بهره‌بردار کشاورزی در یک سال اخیر انجام شده است.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه تحقیقات، آموزش و ترویج بسیار ارزشمند و تضمین‌کننده آینده روشن برای تأمین غذا، اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی، کشاورزی برای حمایت از نسل حاضر و آینده است.
صحرایی به تحولات سازمان تات در دهه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رود کسانی که نگاهشان به حوزه تحقیق، آموزش و ترویج کشاورزی غیرمنصفانه است، در چنین رویدادهایی حاضر شده و نقش انکارناپذیر مجموعه ارزشمند تات را در ارتقای تولید محصولات کشاورزی و غذای مصرف‌کنندگان از نزدیک مشاهده و باور کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در مقایسه با دوران قبل از انقلاب با تشکیل سازمان تات افزایش تولیدات را تا رقم 137 میلیون تن شاهد هستیم که یک روند افزایشی نسبت به سال‌های گذشته نشان می‌دهد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اهمیت ترویج، افزایش ضریب نفوذ دانش و تغییر رفتار کشاورزان را در مسیر ارتقای تولید یادآور شد و اضافه کرد: تشکیل زنجیره ارزش تحقیقات و ترویج مهد از مهد دسترسی به نتایج پژوهش تا مزرعه و واحدهای تولیدی بسیار مهم و ارزشمند هستند.
صحرایی از این رویداد ملی به عنوان نقطه عطف برای اعتلای پرچمداری تحقیقات و ترویج و آموزش و روز تاریخی بازخوانی فعالیت‌های گسترده این حوزه یاد کرد و ادامه داد: قطعا بهره‌برداران با تکیه بر دانش روز و همسویی با تحقیقات، آموزش و ترویج می‌توانند آینده روشنی را در توسعه کشاورزی دانش‌بنیان رقم بزنند.
به گزارش تسنیم، در ادامه این برنامه بازدید از مزارع تحقیقاتی، غلات، سیب‌زمینی، صنوبرکاری و فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با حضور محققان و فناوران از شهرستان‌های مختلف انجام و شرکت‌کنندگان با جدیدترین یافته‌ها آشنا شند.
انتهای پیام/131/.