خرید تضمینی گندم در استان سمنان به 24 هزار تن رسید
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان، از خرید بیش از 24 هزار تن گندم از کشاورزان استان از آغاز فصل خرید تاکنون خبر داد.

عبدالرحیم تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، با اشاره به ارزش ریالی این خریدها تصریح کرد: ارزش این میزان خرید گندم از کشاورزان استان سمنان بالغ بر پنج هزار و 86 میلیارد و 382 میلیون ریال است.
وی خاطرنشان کرد:این میزان خرید از طریق 13 مرکز فعال خرید گندم در سطح استان انجام شده و نشاندهنده مشارکت خوب کشاورزان سمنانی در تأمین امنیت غذایی کشور است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان با اشاره به اینکه این مراکز فعال خرید گندم در استان سنان به مرور و با آغاز برداشت این محصول در هر نقطه استان سمنان آغاز شده است افزود: به زودی و با آغاز برداشت در دیگر مناطق، مراکز خرید تضمینی گندم در آن مناطق نیز فعال خواهد شد.
تحصیلی همچنین از تلاشهای مستمر کارشناسان و عوامل اجرایی در تسهیل فرآیند خرید و پرداخت بهموقع مطالبات کشاورزان قدردانی کرد و افزود: برنامهریزیهای لازم برای ادامه روند خرید با حداکثر ظرفیت انجام شده است تا کشاورزان با خیال آسوده محصول خود را به مراکز خرید تحویل دهند.
وی گفت: استان سمنان با وجود شرایط خاص اقلیمی، به اندازه توان خود، همواره سهم قابل توجهی در تولید گندم کشور دارد و عملکرد مطلوب امسال نیز گواهی بر تلاش مضاعف کشاورزان و حمایتهای دولت است.
انتهای پیام/363/