خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات ده‌ها هزار نفر از مردم اسپانیا و درخواست برای انتخابات زودهنگام

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 17:40
معترضان به فساد در دولت نخست وزیر اسپانیا امروز به خیابان‌های پایتخت این کشور آمدند و خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شدند.
سانچز،تظاهرات،نفر،وزير،پدرو

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ده‌ها هزار نفر امروز (یکشنبه) در مرکز شهر مادرید، پایتخت اسپانیا تجمع کرده‌اند تا علیه دولت «پدرو سانچز» نخست وزیر این کشور تظاهرات کنند.
گفته می‌شود از آن جایی که اتهامات مرتبط با فساد علیه حزب نخست وزیر، دولت و خانواده او مطرح شده، مردم خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام هستند.
بر اساس گزارش رسانه‌ها بین ۴۵ هزار تا ۵۰ هزار نفر به این تظاهرات پیوسته‌اند.
همچنین برگزار کنندگان این تظاهرات شمار افراد شرکت کننده را ۱۰۰ هزار نفر تخمین زده‌اند.
بگونیا گومز، همسر پدرو سانچز متهم است که از نفوذ و منصب سانچز سوء استفاده کرده و به همین دلیل از سوی دستگاه قضایی اسپانیا تحت تعقیب قرار گرفته است.
افزون بر این، برادر سانچز و وزیر سابق حمل و نقل او نیز اتهاماتی مرتبط با فساد و سوء استفاده از قدرت دارند.
با این حال، سانچز اتهامات مذکور را رد می‌کند و آن را «کارزار هدفمند سیاسی» علیه خود می‌خواند.
منبع: گاردین