نیازمند مشارکت مردم در قالب همیار بازآفرینی شهری هستیم
معاون وزیر راه و شهرسازی موفقیت در اجرای طرح های بازآفرینی را نیازمند افزایش مشارکت مردم در قالب همیار بازآفرینی شهری دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، عبدالرضا گلپایگانی در همایش تخصصی بازآفرینی شهری ایران و دومین نشست تخصصی بازآفرینی خراسان رضوی به میزبانی گناباد با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهارکرد: جلب مشارکت مردم در همه بخشها عامل اصلی توسعه و آبادانی پایدار است و این مسئله در نوسازی و احیای بافتهای فرسوده و ناکارآمد نقش تعیین کننده دارد.
وی جلب مشارکت مردم در قالب همیار بازآفرینی شهری را رویکرد مهم در اجرای طرحهای این بخش دانست و خواستار توسعه کمی و کیفی بهره گیری از این ظرفیت در اجرای طرحهای مربوطه شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید در کنار فعالان ساخت و ساز در اجرای طرح های نوسازی بافتهای فرسوده شهری را رویکرد دولت چهاردهم دانست و گفت: افت شدید درآمدی مردم، توان خریداری مسکن افراد متقاضی را کاهش داده، لذا دولت با پرداخت تسهیلات از این افراد و از جمله جوانان حمایت میکند.
گلپایگانی اظهارکرد: وزارت راه و شهرسای در اجرای طرحهای بازآفرینی شهری از شهرهای کوچک بیشتر از شهرهای بزرگ و کلان شهرها حمایت می کند تا مشکلات این بخش کاهش یابد.
انتهای پیام/282