خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درمان، آموزش و راه اولویت اعتبارات توازن منطقه‌ای بوشهر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 16:12
نماینده بوشهر،گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از تخصیص 270 میلیارد تومان از اعتبارات توازن منطقه ای به این حوزه انتخابیه خبر داد و گفت: طرح های درمانی، آموزش و راهسازی اولویت تخصیص اعتبارات توازن منطقه ای است.
استان،بوشهر،مشكلات،ديلم،گناوه،درمان،بهداشت،صنايع

جعفر پورکبگانی، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از تصویب قانون ساماندهی تجارت مرزی و ته‌لنجی خبر داد و گفت: این قانون در بهمن‌ماه 1402 تصویب شد، اما به دلیل تغییر دولت و شهادت رئیس‌جمهور، تدوین آیین‌نامه اجرایی آن بیش از یک سال به طول انجامید.
وی با اشاره به تدوین آیین‌نامه اجرایی این قانون بر اساس درخواست‌های لنج‌داران و فعالان اقتصادی استان، اظهار داشت: در این راستا نشست‌های متعددی با این گروه‌ها برگزار شد تا مشکلات آنان بررسی و حل شود.
پورکبگانی با اشاره به اینکه فعالان اقتصادی استان باید در عرصه کشتی‌های تجاری بزرگ و صنایع مهم مشارکت کنند گفت: چرا کشتی‌های کانتینربر متعلق به خارج از استان هستند؟
چرا پتروشیمی و صنایع پایین‌دستی آن مالکیت بومی ندارند؟.
عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با تشکیل تعاونی‌ها و شرکت‌های محلی می‌توان در عرصه کشتی تجاری و صنایع مهم فعالیت و اشتغال ایجاد کرد تا مشکلات جامعه هدف به خوبی برطرف شود.
نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حرکت‌های نابسامان و تجمع‌های اعتراضی راه حل مشکلات نیست خواستار حل مشکلات از طریق گفتمان و مذاکره شد.
پورکبگانی با اشاره به وضعیت نامناسب بهداشت و درمان در استان گفت: بوشهر با وجود اینکه به اندازه 4 استان کشور نقش اقتصادی دارد، در رتبه بیست‌ونهم بهداشت و درمان قرار دارد که جایگاه مناسبی نیست.
وی از تخصیص 270 میلیارد تومان از اعتبارات توازن منطقه‌ای به حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و گفت: اولویت اصلی از این اعتبار، بهبود وضعیت بهداشت، درمان، آموزش و راهسازی است.
انتهای پیام/