خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلامت فرآورده‌های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 15:13
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل، گفت: تأمین سلامت فرآورده های خام دامی و امنیت غذایی شهروندان خط قرمز دامپزشکی است.
بهداشتي،دامپزشكي،دامي،اردبيل،دام،لاشه،قرباني،گوشت،قالب

مهدی فیضی، مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دام و لاشه دام‌های قربانی عید سعید قربان و در سطح 12 شهرستان استان اردبیل، با همکاری 69 دامپزشک و کارشناس فنی گوشت و 10 روحانی ناظر ذبح شرعی در قالب 34 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در مجموع از 689 رأس دام و لاشه دام‌های قربانی شهروندان نظارت بهداشتی به عمل آمد.
وی افزود: در این بازرسی‌ها همچنین لاشه 30 رأس دام قربانی اصلاح و 34 دست کبد و 45 دست ریه دام آلوده به بیماری‌های مختلف انگلی ضبط و از چرخه مصرف شهروندان خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: در کنار عملیات نظارت بهداشتی، بازرسان و کارشناسان در قالب برنامه‌های عملیاتی و نظارتی به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه انتقال بیماری‌های مشترک از طریق مصرف گوشت و آلایش دامی غیر بهداشتی و در قالب مشاوره، توضیحات شفاهی و توصیه‌های بهداشتی لازم ارائه کردند.
فیضی بر لزوم توجه بیشتر شهروندان بر سلامت فرآورده‌های خام دامی تاکید کرد و گفت: ممهور بودن گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی و توجه به تاریخ تولید، انقضا و کد پروانه بهداشتی دامپزشکی بر روی فرآورده‌های خام دامی و محصولات پروتئینی بسته‌بندی شده، مهر تأییدی بر سلامت فرآورده‌های دامی که حتما باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/132/